• Beste wensen voor het nieuwe jaar

 • Het bestuur van Schagen United wenst allen die betrokken zijn bij de club het allerbeste voor 2022. 

  2022 wordt, wat ons betreft, een heel bijzonder jaar met hopelijk een snelle beslissing over onze nieuwe accommodatie. Zodra het besluit genomen is kunnen wij starten met het plannen en het uitvoeren van de bouw. In 2023 moet de realisatie van de nieuwe accommodatie al vergevorderd zijn. 

  Begin januari gaat de gemeente van start met de aanleg van het multifunctioneel veld op het “oude” handbalveld en in maart zal de aanleg van de stroomvoorziening van veld 2 en 3 ook eindelijk gereed moeten zijn.

  In juni is veld 1 aan de beurt voor een renovatie en dan hebben wij 4 topvelden waarop veel speelplezier kan plaatsvinden de aankomende jaren. 

  Ook hopen wij dat wij in het nieuwe jaar weer een normale competitie te kunnen beleven en deze voor de zomer te kunnen beëindigen met een promotie voor de  zondagselectie via een kampioenschap of de nacompetitie. Er komt een goede lichting aan met jonge spelers en die hebben dan een mooie uitdaging. 

  Het zou toch geweldig zijn om dit seizoen normaal te kunnen beëindigen met mogelijke kampioenschappen, leuke toernooien en aan het einde van het seizoen een aantal mooie activiteiten zoals de familiedag, het Six toernooi, de Ome Cor Bontje penaltybokaal en het D-kamp. 

  Misschien heeft u er al wat van vernomen maar vanaf januari gaan er foto’s gemaakt worden voor in het Vomar voetbalplaatsjes boek. Het beloofd een mooie actie te worden met een geweldig naslagwerk voor later. 

  Lijf & Visie zal vanaf het begin van het jaar als partner aan onze club verbonden zijn, wij zijn erg blij met deze samenwerking voor een gezonde en vitale sportomgeving.

   

  Tot slot, alle vrijwilligers nogmaals dank voor jullie inzet.

  Iedereen een voorspoedig en vooral gezond 2022! Wij hopen u snel weer op Groenoord te mogen ontmoeten…

   

  Het bestuur van Schagen United