• Video boodschap van de Voorzitter

  Verruiming Corona maatregel, de jeugd kan weer gaan trainen onder strikte voorwaarden. Lees het Schagn United Corona Protocol!

 • Corona Protocol Schagen United

  Sinds de aankondiging van het kabinet afgelopen dinsdag (21 april 2020) is het (jeugd) bestuur, de commissie voetbal zaken, de HJO’s en de technische jeugd commissie ontzettend hard aan het werk gegaan om de trainingen op een verantwoorde manier weer op te starten. We zijn blij dat de bal weer gaat rollen! 

  Corona is er nog altijd en dat betekent dat we uiterst voorzichtig met elkaar moeten omgaan. We zullen echt een aantal dingen anders moeten doen dan dat we gewend waren. 

  Vanuit het sportkoepel NOC*NSF, de KNVB en de gemeente zijn er protocollen en richtlijnen aangegeven waar wij ons als vereniging aan moeten én willen houden. (Zie website NOC*NSF: http://www.nocnsf.nl/sportprotocol

  Alleen met jullie hulp kunnen we dit realiseren. Samen kunnen we er voor zorgen dat onze leden weer kunnen genieten van voetbal. 

  Want samen zijn we herkenbaar, samen zijn we sterk en samen komen we verder. Wij zijn een club die waarde hecht aan wie we zijn en wat we doen. Gericht op de ontwikkeling en het plezier van al onze leden.

  Samen één!

  Met sportieve groet, 

  (Jeugd)bestuur, commissie voetbalzaken, HJO’s en technische jeugdcommissie Schagen United

 • Klik op onderstaande afbeelding om het gehele protocol te lezen
 • Mee sporten voor niet-leden

  Iedereen (m/j) tot en met 12 jaar die geen lid is maar wel lekker mee wil sporten kan zich middels dit online formulier aanmelden. Er wordt snel contact met je opgenomen. Er zijn geen kosten aan verbonden