• De kop is er af!

 • United gestart met de voorbereiding op seizoen 2022-2023.

  Onder een stralend zonnetje verzamelden 26 mannen, onder wie ook kersverse vader Bas Pater, zich dinsdag 2 augustus voor de start van de voorbereiding. Onder leiding van hoofdtrainer Hans de Koning, assistent trainer Michel Stikfort en trainers in opleiding Chris Rienstra en Lex Joosten werd na enkele informele rondo’s en een korte nadere kennismaking, direct gestart met een conditionele prikkel, diverse actieve pass en trap oefeningen, afgewisseld met enkele 1000 metertjes. 1000 metertjes waar niet iedereen even bij mee was, noch op had gerekend.

  Direct werd duidelijk dat de hoofdtrainer een iets andere, eigen benadering heeft dan zijn beide voorgangers. Duidelijkheid vanaf het begin, humor, aandacht voor de individuele speler. Nadruk op de groep, saamhorigheid en mogen zijn wie je bent. Plezier uitstralen!

  Hans de Koning liet zich direct horen en gelden.

  Wat zal dit betekenen voor de competitie die volgt? Na drie jaar coronasores is de doelstelling, een gewenste promotie voor beide selectie-elftallen, het afgelopen seizoen onder leiding van Martijn Gootjes en Michel Stikfort, uiteindelijk behaald. Voor beide elftallen zullen de 3e klasse respectievelijk de reserve 2e klasse als nieuw voelen en hopelijk zullen zij op dit hogere niveau meer tot voetballen kunnen komen en minder geconfronteerd worden met de spreekwoordelijke muren die op het lagere niveau doorgaans worden opgetrokken.

  De technische staf heeft voor een intensieve en actieve voorbereiding gekozen, traningen op de dinsdag en de donderdag met daarin oefenwedstrijden tegen Hollandia T (14-08) – LSVV (16-08) – ZAP (21-08) – Reigerboys (25-08) – Dirkshorn (28-08) en Vesdo (22-09).

  Tussendoor ook nog de drie bekerwedstrijden, voor het eerste tegen Zeevogels, Castricum, Sporting Krommenie en voor het tweede tegen SVA, WSV ’30 en LSVV..

  Kom gerust eens even kijken op de dinsdagse of donderdagse trainingsavond. Tijdens de oefenwedstrijden is de kantine open en vanaf 25 augustus iedere donderdagavond.

  HK.