• Nadat op 12 november een overwinning werd geboekt op Con Zelo , stonden afgelopen dinsdag de jongsenioren van Schagen United en Kleine Sluis op Groenoord tegenover elkaar en was het de thuisploeg die 2-1 overwinning wist te boeken. Het werd een sportieve en leuke wedstrijd tussen 2 ploegen die beiden vol voor een overwinning gingen.

    Vanuit O19-1 waren Thomas van Klaveren , Jaimy Kos , Matz Mathot , Biko Sintenie en Mees Vlegels van de partij . Jard Mooij zette Schagen United , na een misser van de Kleine Sluis-doelman , die overigens in het verloop van de wedstrijd tot uitblinker zou  uitgroeien , op een 1-0 voorsprong in de 1e helft . In het eerste bedrijf moest helaas Thomas met een knieblessure afhaken.

    In de 2e helft maakte de ploeg uit Anna Paulowna gelijk waarna de thuisploeg verder het spel dicteerde en ook vele doelrijpe kansen kreeg. Uiteindelijk was het Branco Kunst die de winnende treffer wist te scoren.

    Al met al opnieuw een nuttige en leerzame wedstrijd  waarbij ook een compliment aan de uitstekend leidende scheidsrechter op zijn plaats is !