• Diverse updates in de voorlopige teamindelingen

  30 jun 2019
 • Achter de schermen wordt door de coördinatoren een monsterklus gedraaid om samen met trainers, het Hoofd Jeugdopleiding en de scoutingcommissie de teamindeling te maken. Hierbij hebben we zoveel mogelijk proberen rekening te houden met speelsterkte, grootte van de teams, al dan niet bij vriendjes, vriendinnetjes en proberen we teams daar waar mogelijk bij elkaar te houden. We hebben te maken met nieuwe trainers, nieuwe spelers en spelers die stoppen. In totaal delen we 850 kinderen in in zo'n 55 à 60 teams. 
   
  Dit betekent dat het kan gebeuren dan spelers (en soms ook ouders) teleurgesteld kunnen zijn over de indeling. Helaas is dit niet te voorkomen. De indelingen zijn en blijven voorlopig indelingen die we met de grootst mogelijke zorgvuldigheid hebben proberen te maken. In de komende weken kunnen er dus nog wijzigingen plaats vinden, al proberen we dat zoveel mogelijk te voorkomen. Voor vragen kunnen jullie terecht bij de coordinator van de lichting.
   
  Staat je leeftijdcategorie er nog niet bij? Dat betekent dat nu nog we nog niet alle besluiten hebben kunnen nemen bij het indelen van de teams en dat bekendmaking later in de maand gaat volgen. 
   
  Link naar O8 en O9 [Update 27/6]
  Link naar O10 [Update]
  Link naar O11 [Update]
   
  Link naar JO12 [update 1/7]
   
  Link naar JO13 (Nieuw 21/7)
   
   
  Namens de Hoofd Jeugd Opleidingen en coördinatoren van de jeugdafdeling Schagen United.