• G-voetbal

  Het pareltje van de club

  Al sinds 2007 biedt de de club ook veldvoetbal voor G-sporters aan. De Schagen United richt zich bij aanvang op kinderen in de leeftijdsgroep van 8 tot 28 jaar met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, maar natuurlijk ook kinderen die vanwege een andere beperking niet in een regulier voetbalteam kunnen meedraaien maar wel in staat zijn om in teamverband te trainen en lekker willen voetballen zijn van harte welkom.

  Niemand staat buitenspel bij Schagen United!

  Elke zaterdagochtend wordt er op Sportpark Nes Noord door de Giganten JG1 getraind. Kom kijken of nog veel beter: Doe mee!

  Spelplezier

  Uiteraard staat spelplezier en samen lekker sporten voorop. Iedereen moet de kans krijgen om te sporten want sport is leuk, gezond, geeft zelfvertrouwen en maakt vrienden! In eerste instantie zal Schagen United proberen door middel van trainingen de groep plezier bij te brengen in het (samen) voetballen. Daarnaast wordt de kinderen de basisbeginselen van het voetbal bijgebracht zodat er oefenwedstrijden gespeeld kunnen worden tegen andere teams. De groep staat onder begeleiding van een kundige vaste groep trainers/vrijwilligers die betrokken zijn bij deze doelgroep en die met veel plezier en enthousiasme de kinderen de basisbeginselen van het voetbal bij willen brengen.

  De groep g-sporters bestaat uit ongeveer 40 spelers  en is onderverdeeld in;

  • groep jonge spelers (8-18 jaar)
  • groep jongeren tot jong volwassenen (18-28 jaar)

  Er wordt dan volop door de jeugd gevoetbald, maar dat maakt het extra gezellig. Naast structuur is ook de continuiteit zeer belangrijk. Denkt u een bijdrage te kunnen leveren, in wat voor vorm dan ook ten behoeve van deze doelgroep? Neemt u in dat geval eens contact op.

  Nieuwsgierig geworden of een Gigant aanmelden?

  Dat kan natuurlijk altijd via de e-mail ledenadministratie@SchagenUnited.nl Er wordt dan snel contact opgenomen. Er vindt altijd even een persoonlijk gesprekje plaats. Informatie kunt u inwinnen via gvoetbal@SchagenUnited.nl of bij de trainers. Even een kijkje komen nemen is natuurlijk ook altijd prima.

 • Hoofdsponsor G-voetbal