• Ga je mee naar AZ?!

 • AZ nodigt alle leden van Schagen United uit voor hun thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk op zaterdag 13 april 2024 om 18:45 uur. Voor slechts € 12,50 per kaart zijn leden, ouders, trainers, vrijwilligers en wie maar wil van harte welkom om mee te gaan naar Alkmaar. 

  KAARTEN BESTELLEN 

   

  LET OP / TER INFO:
  ⚽ er is slechts een beperkt aantal van deze speciale actiekaarten beschikbaar, dus bestel snel
  ⚽ afhankelijk van het aantal deelnemers, worden er bussen geregeld
  ⚽ door mee te gaan spek je ook nog eens de clubkas: voor elke door Schagen United verkochte toegangskaart ontvangen de vereniging namelijk 1 euro
  ⚽ wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, zorg dan dat je de kaarten in één bestelling plaatst
  ⚽ de hele vereniging wordt bij elkaar ingedeeld, AZ wijst ons een vak toe

  ⚽ kaarten kunnen worden besteld t/m 02 april 2024 23:59 uur, na deze datum ontvangt iedereen die een kaart heeft verdere instructies, ook over het eventuele vervoer. Op dit moment zijn er twee bussen gereserveerd en zijn alle plekken bezet. Wij zijn nu bezig met het reserveren van extra bussen zodat er weer bestellingen voor de bus gedaan kunnen worden. Tot nader bericht kun je je dus niet meer aanmelden voor de bus.


  Tot slot. We hebben een mooi bericht van AZ ontvangen: Omdat jullie als club al zo lekker gaan, hierbij alvast na de eerste paar dagen een update van het aantal verkochte kaarten. Er zijn namens Schagen United al 222 kaarten verkocht!