• Beste leden en ouders, vrijwilligers en sponsoren,

  Schagen United gaat verantwoord loten verkopen voor o.a. de aanschaf van extra materialen voor de club. 

  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Schagen United. De leden van Schagen United zetten zich dit jaar in om o.a. nieuwe materialen aan te kunnen schaffen t.b.v. de jeugd.

  Verantwoord loten verkopen

  De leden van Schagen United zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. De jongens en meiden van de onder 9, 10 11, 12 teams en de jongens onder 13 teams,  ontvangen als vanouds boekjes om voor de club zo veel mogelijk loten proberen te verkopen via familie, buren, kennissen etc. Daarnaast kunt u online loten én superloten kopen. Volg voor de link onze website en sociale media kanalen. In de kantine op locatie Groenoord en de Nes, hangen vanaf zaterdag 19 september posters met onze eigen QR code waarmee iedereen via deze weg een lot of Superlot kan kopen om de club te steunen.  Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl

  Extra inkomsten hard nodig

  De Grote Club clubcoördinatoren van Schagen United: Vraagt iedereen die de club een warm hard toe draagt, zich in te  zetten om dit jaar extra geld op te halen voor o.a. materialen. Dit is hard nodig. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

  80% gaat naar de club

  Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

  Vorig jaar lukte het Schagen United om maar liefst rond de € 4500, - op te halen. Met de opbrengst konden er weer een hoop materialen t.b.v. de club voor vooral de jeugd aangeschaft worden.

  De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl