• 5 JAAR SCHAGEN UNITED

  EEN GEWELDIG MOOIE MIJLPAAL

  Zaterdag 6 juli wordt het feest op de club. We gaan een ongelooflijk mooie mijlpaal vieren: Schagen United bestaat 5 jaar! De voorbereidingen zijn in volle gang. Het programma is zo goed als rond, alleen de tijden zijn nog onder voorbehoud.

  We starten de feestdag rond 13.00 uur met een wedstrijd van de Creators FC tegen… Tegen jou misschien wel! Jij kunt bieden op een van de plekken in het Schagen United jubileumteam. Kijk op onze speciale veilingsite en houd Facebook in de gaten. Daar vind je ook alle voorwaarden.
   
  Het verdere verloop van de middag hangt ook af van de kwartfinale waar het Nederlands Elftal in uitkomt (of om 18.00 uur of om 20.30 uur). Wat wel zeker is, is dat er een veiling is met geweldige kavels (zie verderop in deze nieuwsbrief), je volop kunt eten en drinken en dat we de dag afsluiten met een knalfeest.

  Programma:

  • 13:00 - SU Jubileum team vs Creators FC
  • 15.30 - (OUD) SRC vs (OUD) VV SCHAGEN
  • 17.00 - BBQ
  • 18.00 - ORANJE op heel groot scherm (of: VEILING voor nieuwe kleedkamers)
  • 21.00 - VEILING voor nieuwe kleedkamers (of: ORANJE op heel groot scherm)
  • tot 00:00 - FEEST

   

  Dit mag je NIET missen. Logisch toch.
  6 juli. SAVE THE DATE. Houd hem vrij.


  PS. Vind je het leuk om te helpen? Bij de opbouw, op de dag zelf of bij het opruimen?
  Je bent meer dan welkom. Geef je op door een mail te sturen naar info@schagenunited.nl.

 • Op zaterdag 6 juli is er tijdens ons 5-jarig-jubileum feest een veiling waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan nieuwe kleedkamers. Voor deze veiling zoeken we mensen die gratis producten en diensten willen aanbieden en geveild kunnen worden. Wil jij ook een product of een dienst aanbieden? Dat zou geweldig zijn! Je helpt de club op deze manier enorm doordat de opbrengst besteed kan worden aan nieuwe kleedkamers.

  Je kunt jouw kavel (aanbieding) via een formulier bij ons aanmelden, door op onderstaande knop te drukken.

  Wil jij een kavel aanbieden voor de veiling van 6 juli?

  Kavel aanbieden