• Komende zondag Schagen United – Succes in het kwadraat!

 • Nadat United afgelopen weekend hun wedstrijden in respectievelijk Zwaag en Schagerbrug zagen afgelast, kijken zij nu uit naar de dubbel tegen Succes. Zowel het eerste als tweede elftal treffen de mannen uit Hippolytushoef.

  Beide vlaggenschepen worden gezien als de gedoodverfde kampioenskandidaten in de 4e klasse A. Het treffen op Groenoord kan dus gezien worden als een sleutelwedstrijd en een eerste forentscheidung. Hoe staan beide elftallen er voor? Wat zeggen de klinkende overwinningen van Succes op Oosterend en Sint Boys? Wat is de ware kracht van de mannen van trainer Wouter Rood die zo overtuigd is van de kwaliteiten van zijn selectie?

  Welke groei heeft United doorgemaakt vanaf de start van dit seizoen? Het onnodige verlies in de laatste bekerronde tegen Zeevogels en de toch enigszins moeizame zege in de derby tegen Geel Zwart ’30? Wat dat betreft is het zonde dat de wedstrijd bij Vesdo niet door is gegaan.

  Kortom …. Vragen – Vragen – Vragen  ….

  Hoe ziet de voorlopige beslissing er uit? De antwoorden zien we zondag op Groenoord! Tot dan.

   

  11.30 uur            Schagen United 2 – Succes 2

  14.00 uur            Schagen United – Succes

   

  Bovenstaande wedstrijd doet mee in De Minuut van Schagen United. Wie gaat er zondag met de munten aan de haal? Heb je nog geen minuut gekocht ….? Wees er dan snel bij om al vanaf deze zondag mee te spelen. https://www.schagenunited.nl/uw-minuut-van-schagen-united/  App jouw gewenste minuut door aan Hans Kok (06-23432729) De eerste lijst is vol, en op de tweede lijst zijn nog voldoende minuten beschikbaar.

  H.K.