• Meiden finales

 • KNVB en ING introduceren iets nieuws: Final League. Een spannend en gezellig slottoernooi voor alle voetballende meiden in de MO13, MO15, MO17 en MO20-competitie.

  En het echt goede nieuws:: Schagen United is toernooilocatie voor de allereerste editie van deze Final League voor de MO13-2, MO15-1, MO15-2 en MO17-1.

  Onze andere meiden teams zullen verspreid worden over andere locaties die nog niet bij ons bekend zijn. Dit zal in begin juni bekend worden.

  Op zaterdag 10 juni 2023 zullen in totaal zo'n 45.000 meiden de Final League spelen op verenigingen door het hele land. 12 teams uit de regio bezoeken Schagen United voor hun Final League. Een dag met veel wedstrijden, Schagen United maakt er een echte topdag van, dus kom gezellig langs om de vereniging én medienvoetbal te ontdekken.

  Waarom een Final League?
  De competitieopzet voor meiden onder 13 tot en met onder 20 is vanaf dit seizoen gewijzigd. Er wordt gespeeld in vier fasen, waarbij de laatste een afsluitend toernooi is: de 'Final League'. Omdat iedere speelster een podium verdient om te laten zien en doen wat zij kan! Met de Final League bieden KNVB en ING voetbalmeiden dit podium. Op 10 juni 2023 vindt de eerste editie van de Final League plaats.