• De minuut van …. Schagen United

  “Come on you Boys in Black!”   

  Het is al weer een tijdje terug dat Schagen United zijn laatste thuiswedstrijd heeft gespeeld. Op 1 december moesten zij hun meerdere erkennen in directe concurrent Con Zelo. 1-3 werd het. Een terechte uitslag overigens, niet eens ongelukkig. Wel zonde, want de aansluiting werd gemist. Ben Sijnesael en Ron Fieman konden niettemin hun geluk niet op. De treffer van Jild Wardenaar in de 21e minuut leverde hen ieder een flinke prijs op.

  Inmiddels zijn we al weer twee uitwedstrijden verder en nog maar net halverwege de competitie. Iets wat voorbarig weet Omring Express deze week al te melden wie zeker om het kampioenschap zullen strijden. Con Zelo en FC Medemblik. Tsja … dat krijg je als je ogen alleen maar op het zuiden richt.

  Hoeveel meer prikkels hebben onze jongens nodig? De achterstand op beide koplopers bedraagt slechts 7 verliespunten. Met nog 12 wedstrijden te gaan, … 36 punten …… Veel is er nog mogelijk. Met 60 punten doe je normaliter mee voor promotie. Iedereen speelt nog tegen iedereen. Kansen te over! Waarom zouden er geen rare dingen kunnen gebeuren?

  De selectie heeft zich na de winterstop onderling naar elkaar uitgesproken, dat zij er volledig voor willen en zullen gaan. De trainingsopkomst groeit en is stabiel. Er wordt met een prachtig mooie groep getraind. Sfeer en focus zijn goed. Het heeft Schagen United in de eerste twee uitwedstrijden na de winterstop 6 punten opgeleverd. Komende zondag zullen zij die lijn doortrekken. Daar zijn zij van overtuigd. Elke wedstrijd gaat gewonnen worden! Kostte wat het kost! Al is het met een ‘vieze’ 1-0. Punten zijn punten. Dat hebben de mannen zich voorgenomen en voor niets zal dat wijken.

  Zondag 2 februari staan de mannen tegenover Geel Zwart ’30. In ’t Zand werd duidelijk met 0-4 gewonnen. Zal de score zondag ook zo mooi en ruim uitvallen? Komt het zien. Aanvang 14.00 uur.

  “Come on you Boys in Black!”

   

  Met deelname in De Minuut van SU, vanaf slechts € 20,00 per minuut, steunt u de vereniging. Het batig saldo maakt het mogelijk om iets extra’s te doen voor alle elftallen. De Minuut richt zich op teambuildings activiteiten, sportbeleving, voetbal gerelateerde activiteiten, cultuur. Alle leden kunnen lopende het seizoen een verzoek om een bijdrage indienen. Een commissie bestaande uit selectieleden, spelers in De Minuut en de organisatie van De Minuut beoordeelt elke aanvraag.

  Is dit nu voor jou ook het juiste zetje? Ook meespelen in De Minuut? Dat kan nog voor de rest van het seizoen. Zondag speelt Schagen United het thuisduel tegen Geel Zwart ‘30!

  Deel jouw gewenste minuut via minuut@schagenunited.nl of app naar 06-23432729. 

  Hans Kok