• De Minuut van Schagen United

  De Schagen United zondagselectie introduceert een nieuw spel voor een ieder die Schagen United 1 in het bijzonder een warm hart toedraagt. Met ingang van seizoen 2019/ 2020 is het mogelijk om in te zetten op "Uw minuut van Schagen United".

  Ieder wordt de gelegenheid geboden om vanaf €20,00 minuten te ˜kopen™ voor de thuiswedstrijden van Schagen United, voor het gehele seizoen 2019-2020. Bekerwedstrijden uitgesloten. Eigenaren van minuten winnen een geldprijs van maximaal €50,00 per wedstrijd, wanneer Schagen United in hun minuut een doelpunt scoort. Wij nodigen u van harte uit om mee te spelen met dit spel. U steunt daarmee de Schagen United zondag selectie en de club en maakt voor uzelf de thuiswedstrijden van Schagen United nog spannender.

  Hoe werkt het?

  Voor €20,00 bent u voor alle thuiscompetitiewedstrijden in het seizoen 2019-2020 eigenaar van uw minuut naar keuze. Inschrijven kan vanaf heden, door een e-mail te sturen aan naar sh.vd.50heide@gmail.com, een app op 06-23432729 of via een enveloppe in de brievenbus van De Boog 129 t.n.v. Sake van der Heide. U geeft aan welke minuut u graag wilt kopen. Tevens graag opgave van telefoonnummer en adres of rekeningnummer waar de prijs kan worden afgegeven of naar kan worden overgeschreven.

  Vaststellen minuut.

  Wanneer Schagen United een doelpunt maakt, dan geeft het scorebord weliswaar een tijd aan, echter de tijd die de scheidsrechter noteert op het wedstrijdformulier is bepalend.

  Minuut 45 en minuut 90 zijn bijzonder.

  Wanneer Schagen United een doelpunt in de extra tijd van de eerste dan wel de tweede helft maakt, wordt de prijs uitgekeerd aan de eigenaar van respectievelijk minuut 45 of minuut 90. Met de aanschaf van deze minuten wordt je dus eigenaar van de minuut en de bijbehorende extra tijd. Gezien het grote aantal extra speelminuten dat doorgaans wordt bijgeteld is besloten om minuut 45 en minuut 90 voor €40,00 te verkopen.

  Prijs.

  Bij iedere competitiewedstrijd van Schagen United is €50,00 te winnen. Indien Schagen United meer dan 1 doelpunt scoort. Wordt deze prijs verdeeld onder alle eigenaren van de minuten waarin een doelpunt viel. Wanneer Schagen United niet scoort wordt er geen prijs uitgekeerd en vervalt de prijs aan het doel van dit seizoen.

  Voorbeeld: Schagen United scoort 1x, uitbetaling van €50,00 aan 1 eigenaar. Schagen United scoort 4x, uitbetaling van €12,50 aan vier eigenaren.

  Minuut kopen.

  Iedere minuut wordt slechts 1 maal aangeboden. U bent er dus zeker van dat u het exclusieve recht heeft op de minuut die u koopt. Het aantal minuten dat u koopt is niet gelimiteerd. U kunt dus bijvoorbeeld ook een aantal minuten achter elkaar bemachtigen. Toedeling van de minuten geschied op volgorde van binnenkomst.

  Wanneer de minuut naar keuze al door iemand anders is aangekocht, wijst de organisatie u de dichts nabijgelegen minuut toe. U ontvangt van ons een bevestiging van uw minuut. Bij grote belangstelling zullen wij een tweede lijst maken, echter deze gaat pas in als deze voor tenminste 50% is ingeschreven. 

  Betaling.

  De betaling dient plaats te vinden voor de start van de eerste wedstrijd van het seizoen. U kunt uw betaling overmaken op bankrekening: NL20 INGB 0658 8356 88.

  Als u uw minuut heeft doorgegeven, kunnen wij u ook een betalingsverzoek doen. Let erop (!) dat u dit tijdig doet, dus aanvang van de wedstrijd Voor vragen kun u een e-mail sturen aan: sh.vd.50heide@gmail.com Of via een app op 06-23432729. Hier kunt u ook uw minuut doorgeven.

  N.B. voor info, kunt u ook de selectiespelers alsmede Hans Kok of Robbert Jan Klein aanspreken.