• De Minuut van Schagen United

  Heb je al jouw minuut van Schagen United 1, voor seizoen 2022 – 2023?

  Speel voor 15 kansen op 50,00 bij maar 20,00 inleg. Reken uit jouw winstkans!

  Ook het komende seizoen kun je weer meespelen in de Minuut van Schagen United. Ook nu wordt ieder de gelegenheid geboden om voor slechts € 20,00 per minuut, minuten te ‘kopen’ voor de thuiswedstrijden van Schagen United, voor het gehele seizoen 2022-2023. Je speelt dus elke thuiswedstrijd met dezelfde minuut mee!

  Eigenaren van minuten winnen een geldprijs van maximaal € 50,00 per wedstrijd, wanneer Schagen United in hun minuut een doelpunt scoort.

  Na de promotie van het afgelopen seizoen speelt Schagen United in de 3e klasse A, waarin 13 thuiswedstrijden, dus 13 kansen! Ook dit seizoen tellen de bekerwedstrijden mee.  Schagen United speelt zo in elk geval 15 thuiswedstrijden en bij een volgende ronde in de beker kunnen daar nog wedstrijden bij komen.

  Speel je al mee, dan kun je doorspelen. Mocht je komend seizoen afzien van deelname, dan vragen wij je dit uiterlijk 1 september aan te geven middels een persoonlijke boodschap (WhatsApp) op 06-23432729.

  Mochten wij niets van je horen dan gaan we er vanuit dat je ook komend seizoen weer meespeelt. Wij sturen jou na 1 september een betaalverzoek.

  Speel je nog niet mee? Dan kun je je vanaf nu aanmelden voor de minuut. Wij nodigen je van harte uit om mee te spelen met dit spel. Je steunt daarmee Schagen United, de club en maakt voor jezelf de thuiswedstrijden van Schagen United nog spannender.

   

  Hoe werkt het?

  Voor slechts € 20,00 ben je voor alle thuiswedstrijden (beker en competitie) in het seizoen 2022-2023 eigenaar van jouw minuut naar keuze. Inschrijven kan vanaf heden, door een app op 06-23432729 (Hans Kok). Je geeft aan welke minuut je graag wilt kopen. Is jouw gewenste minuut al vergeven dan stellen wij jou de dichtstbij liggende minuut voor.

   

  Vaststellen minuut.

  Wanneer Schagen United een doelpunt scoort, dan geeft het scorebord weliswaar een tijd aan, echter de tijd die de scheidsrechter noteert op het wedstrijdformulier is bepalend. Het scorebord geeft niet altijd de juiste minuut aan.

   

  Minuut 45 en minuut 90 zijn bijzonder.

  Wanneer Schagen United een doelpunt in de extra tijd van de eerste dan wel de tweede helft maakt, wordt de prijs uitgekeerd aan de eigenaar van respectievelijk minuut 45 of minuut 90. Met de aanschaf van deze minuten wordt je dus eigenaar van de minuut en de bijbehorende extra tijd. Gezien het grote aantal extra speelminuten dat doorgaans wordt bijgeteld is besloten om minuut 45 en minuut 90 voor € 40,00  te verkopen.

   

  Prijs.

  Bij iedere competitiewedstrijd van Schagen United is € 50,00 te winnen. Indien Schagen United meer dan 1 doelpunt scoort. Wordt deze prijs verdeeld onder alle eigenaren van de minuten waarin een doelpunt viel. Wanneer Schagen United niet scoort wordt er geen prijs uitgekeerd en vervalt de prijs aan het doel van dit seizoen.

  Voorbeeld: Schagen United scoort 1x, uitbetaling van € 50,00 aan 1 eigenaar. Schagen United scoort 4x, uitbetaling van € 12,50 aan vier eigenaren.

   

  Minuut kopen.

  Iedere minuut wordt slechts 1 maal aangeboden. Je bent er dus zeker van dat je het exclusieve recht hebt op de minuut die je koopt. Het aantal minuten dat je koopt is niet gelimiteerd. Je kunt dus bijvoorbeeld ook een aantal minuten achter elkaar bemachtigen. Toedeling van de minuten geschied op volgorde van binnenkomst. Wanneer de minuut naar keuze al door iemand anders is aangekocht, wijst de organisatie jou de dichts nabijgelegen minuut toe. Je ontvangt van ons een bevestiging van uw minuut.

   

  Bij grote belangstelling zullen wij een tweede lijst maken, echter deze gaat pas in als deze voor tenminste 50% is ingeschreven.

   

  Betaling.

  De betaling dient plaats te vinden voor de start van de eerste thuiswedstrijd Schagen United – Zeevogels, d.d. 4 september 2022 om 14:00 uur. Of zo veel later als dat je beslist mee te spelen. Je verminderd zo jouw kansen. Prijzen worden namelijk NIET per terugwerkende kracht uitbetaald. Wanneer je dus jouw volledige kans wilt benutten wees er dan bijtijds bij.

   

  Let erop (!) dat je dit tijdig doet, dus voor de start van de thuiswedstrijd. Bij aanvang van deze wedstrijd vervalt jouw aankoop en worden de minuten vrij verkocht.

   

  N.B. voor persoonlijke info, kun je ook de selectiespelers alsmede Hans Kok of Robbert Jan Klein aanspreken.