• De Minuut van Schagen United

Heb je al jouw minuut van Schagen United 1, voor seizoen 2023 – 2024?
    Speel voor 15 kansen op € 50,00 bij maar € 20,00 inleg. Reken uit die winstkans!

Ook het komende seizoen kun je weer meespelen in de Minuut van Schagen United. Iedereen wordt de
    gelegenheid geboden om voor slechts € 20,00 per minuut, minuten te ‘kopen’ voor de thuiswedstrijden van
    Schagen United, voor het gehele seizoen 2023-2024. Je speelt dus elke thuiswedstrijd met dezelfde minuut
    mee. Eigenaren van minuten winnen een geldprijs van maximaal € 50,00 per wedstrijd, wanneer Schagen United in hun minuut een doelpunt scoort.

Na de promotie van het afgelopen seizoen speelt Schagen United in de 2e klasse A, waarin 13
    thuiswedstrijden worden gespeeld en er dus 13 kansen zijn. Bekerwedstrijden tellen ook mee. Schagen United speelt zo
    in elk geval 15 thuiswedstrijden en bij een volgende ronde in de beker kunnen daar nog wedstrijden bij komen.

Speelt je al mee, dan kun je doorspelen. Mocht je komend seizoen afzien van deelname, dan vragen wij je dit
    uiterlijk 1 augustus aan te geven middels een persoonlijke boodschap (WhatsApp) op 06-23432729.

Mochten wij niets van je horen dan gaan we er vanuit dat je ook komend seizoen weer meespeelt. Wij
    sturen jou na 1 augustus een betaalverzoek.

Wanneer je met een andere minuut wil spelen, of een extra minuut willen aankopen dan kun je in het
    onderstaande overzicht zien of deze beschikbaar is. Elke minuut wordt slechts 2x uitgegeven. Speelt je nog niet mee? Dan kun je je vanaf nu aanmelden voor de minuut. Wij nodigen je van harte uit om mee te spelen met dit spel. Je steunt daarmee Schagen United, de club en maakt voor jezelf de thuiswedstrijden van Schagen United nog spannender.

Hoe werkt het?
    Voor slechts € 20,00 ben je voor alle thuiswedstrijden (beker en competitie) in het seizoen 2023-2024 eigenaar
    van jouw minuut naar keuze. Inschrijven kan vanaf heden, door een app op 06-23432729 (Hans Kok). Je geeft
    aan welke minuut je graag wilt kopen. Is jouw gewenste minuut al vergeven dan stellen wij jou de dichtstbij
    liggende minuut voor.

Vaststellen minuut
    Wanneer Schagen United een doelpunt scoort, dan geeft het scorebord weliswaar een tijd aan, echter de tijd
    die de scheidsrechter noteert op het wedstrijdformulier is bepalend. Het scorebord geeft niet altijd de juiste
    minuut aan.

Minuut 45 en minuut 90 zijn bijzonder
    Wanneer Schagen United een doelpunt in de extra tijd van de eerste dan wel de tweede helft maakt, wordt de
    prijs uitgekeerd aan de eigenaar van respectievelijk minuut 45 of minuut 90. Met de aanschaf van deze
    minuten wordt je dus eigenaar van de minuut en de bijbehorende extra tijd. Gezien het grote aantal extra
    speelminuten dat doorgaans wordt bijgeteld is besloten om minuut 45 en minuut 90 voor € 40,00 te verkopen.

Prijs

Bij iedere competitiewedstrijd van Schagen United is € 50,00 te winnen. Indien Schagen United meer dan 1
    doelpunt scoort. Wordt deze prijs verdeeld onder alle eigenaren van de minuten waarin een doelpunt viel.
    Wanneer Schagen United niet scoort wordt er geen prijs uitgekeerd en vervalt de prijs aan het doel van dit
    seizoen.

Voorbeeld: Schagen United scoort 1x, uitbetaling van € 50,00 aan 1 eigenaar. Schagen United scoort 4x,
    uitbetaling van € 12,50 aan vier eigenaren.

Minuut kopen
    Iedere minuut wordt slechts 1 maal aangeboden. Je bent er dus zeker van dat je het exclusieve recht hebt op
    de minuut die je koopt. Het aantal minuten dat je koopt is niet gelimiteerd. Je kunt dus bijvoorbeeld ook een
    aantal minuten achter elkaar bemachtigen. Toedeling van de minuten geschied op volgorde van binnenkomst.
    Wanneer de minuut naar keuze al door iemand anders is aangekocht, wijst de organisatie jou de dichts
    nabijgelegen minuut toe. Je ontvangt van ons een bevestiging van uw minuut.

Vanwege de grote belangstelling hebben wij een tweede lijst aangemaakt.

Betaling
    De betaling dient plaats te vinden voor de start van de eerste thuiswedstrijd van Schagen United d.d. 3
    september 2023 om 14:00 uur. Of zo veel later als dat je beslist mee te spelen. Je verminderd zo jouw kansen.
    Prijzen worden namelijk NIET per terugwerkende kracht uitbetaald. Wanneer je dus jouw volledige kans wilt
    benutten wees er dan bijtijds bij.

Let erop (!) dat je dit tijdig doet, dus voor de start van de thuiswedstrijd. Bij aanvang van deze wedstrijd vervalt
    jouw aankoop en worden de minuten vrij verkocht.

N.B. voor persoonlijke info, kun je ook de selectiespelers alsmede Hans Kok of Robbert Jan Klein aanspreken.