• Na de persconferentie van afgelopen maandag is gekeken wat de gevolgen precies zijn van de maatregelen die het kabinet heeft gepresenteerd. De belangrijkste conclusie is: we mogen blijven voetballen!

  Dit gaan we de komende 3 weken in ieder geval doen zonder publiek en de kantine is helaas gesloten, maar we zijn blij dat ons belangrijkste bestaansdoel blijft en dat we gewoon met onze voetbalteams mogen blijven trainen en wedstrijden mogen spelen.

  Wijzigingen ivm nieuwe corona regels 28 september 2020:
   
  - Bezoekers zijn niet welkom op het complex, alleen begeleiders van het team en chauffeurs van bezoekende jeugdteams (zij vallen onder begeleiding van het team).
   
  - Ouders van SU kinderen dienen hun kinderen af te zetten bij de poort, de begeleiding van het team vangt de kinderen op.
   
  - De kantine is, in ieder geval de komende 3 weken, gesloten.
   
  - De kleedkamers blijven op wedstrijddagen open voor de teams (voor seniorenteams proberen wij 2 kleedkamers per team te reserveren maar helaas lukt dat niet altijd).
   
  - Na de wedstrijd verlaten de spelers en begeleiding het complex en gaan niet bij andere wedstrijden kijken.
   
  - Limonade voor de teams is verkrijgbaar in het wedstrijdsecretariaat. Limonade drinken doen we buiten.
   

  Verder blijft natuurlijk geldenhoud buiten het veld 1,5 meter afstand en blijf thuis bij verkoudheids- of gezondheidsklachten.

  Wij rekenen op je begrip en wensen je veel plezier bij het spelen van je wedstrijden en blijf gezond,

  Bestuur Schagen United.