• Onze Covid maatregelen

 • laatste update van deze pagina: 28-11-2021

   

  Aangepast trainingsschema vanaf 28-11-2021

  Zie deze link voor het traingsoverzicht: klik hier
   
  Let op! Het trainingsschema is een ‘levend’ document en hier zullen regelmatig wijzigingen in plaatsvinden. Kijk voor dat je gaat trainen nog even op de website of je trainingstijd actueel is.
   

  Geen trainer beschikbaar?
  Indien een team geen trainer beschikbaar heeft op het aangegeven tijdstip, kan er helaas ook niet getraind worden. Als een team structureel een ander tijdvak wilt dan graag doorgeven aan tacovelseboer@schagenunited.nl
   
  Indien er een team ingedeeld wilt worden op een ‘vrij in overleg’ blok, kan er eveneens contact opgenomen worden met tacovelseboer@schagenunited.nl

  Deelname aan training vrijblijvend!
  De trainingen zijn vrijblijvend. Niemand hoeft zich verplicht te voelen om te gaan trainen als dat niet als ‘veilig’ wordt ervaren of simpelweg niet te combineren is met andere dagelijkse activiteiten van ieder lid op dat tijdstip. Binnen Schagen United doen we er alles aan om al onze leden binnen de maatregelen van de overheid te stimuleren om te blijven sporten.

  Graag op de fiets komen!
  Wij willen jullie vragen jullie kind/ kinderen zoveel mogelijk met de fiets te laten komen via de Wilgenlaan. Met het brengen/ halen van de kinderen is het van belang dit zo rustig mogelijk te organiseren. Houdt u zich als ouders/ begeleiders bij het wachten aan de geldende regels. 
  Kom je toch met de auto? Parkeer de auto dan in de parkeervakken. Zo zorgen we met elkaar dat iedereen weer veilig thuiskomt. 

   
  Op dit moment wachten wij als club op een statement van de KNVB over het vervolg van de competitie en het spelen van wedstrijden. Aanstaande dinsdag zal de tweede kamer debatteren over de genomen maatregelen. De KNVB heeft het kabinet opgeroepen om trainen in de buitenlucht na 17:00 bespreekbaar te maken (https://www.knvb.nl/nieuws/organisatie/berichten/65536/knvb-vraagt-tweede-kamer-om-trainen-na-17-uur-te-bespreken)
   
  We wachten de overheidsbepalingen en de KNVB wijzigingen af en wij zullen zo snel als mogelijk hier op acteren en dit met jullie delen.

   

  Actieve maatregelen vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur

  Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom maatregelen in te stellen. De  samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal.


  Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:

  • Alle amateurs, senioren en jeugdspelers kunnen blijven voetballen, dit verandert niet. Belangrijk want sporten heeft een positief effect op gezondheid en weerstand; 
  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden zoals scheidsrechters, trainers, coaches, begeleiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders;
  • In de kantine en andere binnenruimtes is een CoronaToegangsbewijs voor personen van 18 jaar en ouder verplicht;
  • Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine;
  • Het afhalen van eten/ drinken bij het afhaalpunt (binnen) mag zonder Corona Toegangsbewijs maar met mondkapje;
  • De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten. 

  Ook vragen wij, buiten het sporten om, zoveel mogelijk de 1,5 mtr afstand in acht te nemen.
  Schagen United volgt hiermee de beperkingen zoals opgelegd door de regering. 

  Bedankt voor uw begrip!


  Wilt u meer weten over de regels vanuit de overheid? Klik hier 
  Protocol verantwoord sporten van het NOC*NSF: Klik hier