• Na de goede 0-4 overwinning in de 1e competitiewedstrijd in ’t Zand tegen Geel Zwart’30 1 , waren de verwachtingen van SU 1 voor het thuisduel tegen Succes 1 hooggespannen..

  Met dezelfde SU 1 basis-elf als tegen Geel Zwart werd al snel in de wedstrijd duidelijk dat de ploeg uit Hippolytushoef veel zelfvertrouwen had gekweekt uit hun eerste competitiewedstrijd tegen Dirkshorn 1 en ons met een aanvallende wijze tegemoet trad. Met name in de Succes-voorhoede ontbeerde het niet aan kwaliteit terwijl de slag op het middenveld meermalen in het voordeel van onze tegenstander werd afgesloten. Een eigen doelpunt en een kop-goal betekende na een 25 minuten spel een 0-2 voorsprong voor Succes 1 en daar viel weinig op af te dingen.

  Met 2 wissels en goede bedoelingen werd aan de 2e helft begonnen maar opnieuw sloeg onze tegenstander al snel keihard toe en was het alweer een kop-goal die voor de 0-3 zorgde. En hoewel het spel zich in die 2e helft wat meer op de helft van Succes afspeelde, waren hun uitbraken gevaarlijk. In de slotfase hadden we kansen op een eretreffer maar zelfs die wisten we niet te scoren. Een domper dus maar komende zondag kunnen we in de thuiswedstrijd tegen Dirkshorn 1 revanche nemen en zullen WE alles in het werk stellen om onze supporters en supportsters weer met een overwinning te verblijden !

  Vanaf a.s. vrijdag is een voorbeschouwing op de wedstrijd tegen Dirkshorn op de site te lezen..

  Ook Schagen United 2 wist , na de fraaie 0-6 zege op West Frisia 2 in de 1e competitiewedstrijd , het niet bol te werken tegen VVW 3. De ploeg uit Wervershoof wist , na een 1-1 ruststand , in de 2e helft nog tweemaal te scoren en hoewel wij de aansluitingstreffer nog achter de West Frisia-goalie wisten te plaatsen , bleef de 2-3 stand in tact en zal ook SU 2 a.s. zondag zich ook maar al te graag willen revancheren en dat kan in opnieuw een thuiswedstrijd : vv Bergen 2 komt om 11.30 uur op bezoek..

  Positief nieuws was er afgelopen zondag vanuit Schagen United 3 te melden. Een 0-1 achterstand tegen Alkmaarsche Boys 3 werd nog voor de rust in een 2-1 voorsprong omgebogen en die voorsprong werd in de 2e helft niet meer weggegeven.  Tegen nog 2 doelpunten van SU 3 stond slechts 1 goal van de Alkmaarders tegenover zodat een fraaie 4-2 overwinning werd geboekt. Klasse mannen !

  A.s. zondag speelt Schagen United 3 om 11.00 uur  in Castricum tegen het nog ongeslagen Vitesse’22 4. Wordt ook die tegenstander aan de zegekar gebonden ? Ben benieuwd..                                             Sem