• Vanwege de voordurende vernielingen op sportpark Groenoord is, in overleg met gemeente en andere verenigingen, besloten de poort over het bruggetje door de week te sluiten. Ook is er cameratoezicht bij de ingang vanaf de Wilgenlaan.

    Verder zijn wij in overleg over huisregels op Groenoord, allemaal om het de vandalen moeilijk te maken overlast te veroorzaken en de daders hard aan te pakken.

    De poort over het bruggetje zal tijdens wedstrijddagen geopend zijn en de gemeente is op zoek naar een oplossing met een tijdslot om hem ook door de week overdag te kunnen open stellen.

    Deze maatregelen zijn allemaal te danken aan de vernielers die voor duizenden euro's schade hebben veroorzaakt en treffen de sporters op Groenoord.

    Overigens is het niet de bedoeling om met auto's het sportpark op te rijden om kinderen op te halen na de training. Er geldt een inrijverbod en auto's op het sportpark zijn levengevaarlijk voor de lopende en fietsende kinderen. Gewoon auto parkeren op de parkeerplaats dus en een klein stukje lopen.