• Wat leuk dat je interesse hebt in onze club, Wil je weten hoe het is om bij ons te voetballen? Dan is een proeftraining een leuke manier om dat te ontdekken! Je mag kosteloos 4x meetrainen, daarna horen we graag of je lid wilt worden van onze vereniging. Aanmelden voor de proeftrainingen kun je doen via dit formulier.

  De coördinator van jouw (geboortejaar) lichting neemt contact met je op en informeert bij de trainers of en wanneer er ruimte is om mee te trainen.

  Let op! Pas als je bericht hebt gehad van de coördinator of trainer is het mogelijk om mee te trainen.

  Inschrijven proeftraining?

 • Wil je (na de proeftraining) lid worden van onze mooie vereniging dan kan dat via het aanmeldformulier op deze pagina https://www.schagenunited.nl/aanmelden-nieuw-lid

  Graag aanmelden vóór 1 juni i.v.m. het indelen van de nieuwe teams. Geef je je na deze datum op dan bestaat de kans dat er binnen jouw lichting geen nieuwe spelers meer toegevoegd kunnen worden. Je komt dan op een wachtlijst te staan. Zodra er meerdere spelers in dezelfde lichting op de wachtlijst staan dan wordt er gekeken naar een mogelijkheid voor het creëren van een nieuw team.

  Bedankt en we zien je graag snel op de velden van Schagen United!

  Aanmelden als lid?