• Robbert Jan scoort zijn 250e treffer tegen Flevo

  28 okt 2019
 • Schagen United wist niet alleen afgelopen zondag in Middenmeer zijn tegenstander op een nederlaag te trakteren maar kon ook de 250 e treffer van Robbert Jan Klein begroeten. Een ongekende prestatie van de 33-jarige aanvaller en SU-aanvoerder die ook tegen Flevo 1 weer een belangrijke rol vertolkte.

  In dezelfde opstelling als in de met 5-1 gewonnen bekerwedstrijd afgelopen donderdagavond tegen SEW , was het al snel Robbert Jan die de Flevo-achterhoede zijn hielen liet zien en de 0-1 liet aantekenen wat ook direct zijn

  250e  doelpunt betekende in dienst van SRC en nu Schagen United. De thuisclub had in de 1e helft weinig in te brengen en SU kreeg voldoende kansen om de voorsprong uit te bereiden. Uiteindelijk lukte dat en het was opnieuw Robbert Jan die de 0-2 wist te scoren terwijl daarna nog een glaszuivere goal van hem werd afgekeurd.

  In de 2e helft smaakte Jild Wardenaar het genoegen om de 0-3 op het scorebord te brengen terwijl niet veel later Robbert Jan zijn hattrick voltooide. Een slippertje van SU-doelman Martijn Blaauboer betekende een goal voor Flevo maar SU had direct een antwoord klaar. Jacco Sijnesael zag zijn , als voorzet bedoelde (?) ,schot pardoes achter de Flevo-doelman in het net ploffen en dat betekende een 1-5 stand.  Minpuntje voor ons was dat de ploeg van trainer Mario van der Hert in de laatste 10 minuten toch nog 2 doelpunten wist te scoren en zo blies scheidsrechter Jansen bij een 3-5 eindstand af en waren we weer 3 wedstrijdpunten rijker….

  A.s. zondag wordt op sportpark Groenoord aangetreden tegen Oosterend 1. Een voorbeschouwing is vanaf vrijdag op deze site te lezen.

   

  Schagen United 2 ontving zondag Con Zelo 2 en wist , ondanks een 0-2  achterstand  , alsnog een gelijkspel uit het vuur te slepen door doelpunten van Kenzo Julsing en Jelle van de Buld en kregen we in  het in het vervolg van de 2e helft nog voldoende kansen om alsnog een overwinning te behalen maar bleef het bij een 2-2 eindstand.

  Schagen United 3 kon op Groenoord geen potten breken tegen SVW’27 2.  Na een gelijkwaardig eerste half uur werd de ploeg uit Heerhugowaard  wat sterker wat nog voor de rust tot uiting kwam door 2 doelpunten. In de 2e helft namen de krachten bij beide ploegen en werd er niet meer gescoord zodat de 0-2 ruststand tevens de eindstand betekende.