•  Met een 5-1 thuisoverwinning op Dirkshorn 1 wist Schagen United 1 de nare smaak van de nederlaag tegen Succes 1 een week eerder , gistermiddag op een nat en koud Groenoord weg te spoelen.

  De ploeg van de nieuwe hoofdtrainer Pascal Hamers begon voortvarend aan het duel maar al snel ebde het beginoffensief weg en was het de thuisclub die de regie over de wedstrijd volledig in eigen hand nam. Een prachtige steekbal van Robbert Jan Klein op Jild Wardenaar werd door laatstgenoemde op fraaie wijze afgerond terwijl niet veel later een vrije trap van Milan Bakker ook tot doelpunt werd omgezet. Een toegekende penalty aan Schagen United door de goed leidende scheidsrechter Beijnens werd door aanvoerder Robbert Jan onberispelijk ingeschoten wat een 3-0 voorsprong betekende. Nog voor de rust wist Dirkshorn via een directe vrije trap een treffer tegen te scoren.

  In de 2e helft bleef de thuisclub het duel dicteren en wisten zowel Jild Wardenaar , na een fraaie pass van de goed spelende Mark de Vries , als via een schitterende  boogbal van Robbert Jan Klein , na een prachtige dieptebal van Kevin Weggemans, de 5-1 eindstand op het scorebord te brengen. Met een goed gevoel en met weer een frisse smaak kon de warme kleedkamer worden opgezocht…

  In de 4e competitiewedstrijd wordt komende zondag in ’t Veld aangetreden tegen promovendus VZV 1 . Een voorbeschouwing is vanaf vrijdag weer op deze site te lezen.

  Schagen United 2 kreeg in de thuiswedstrijd tegen vv Bergen 2 in de 2e helft , na een 1-1 ruststand , voldoende kansen om met een overwinning van het veld te stappen maar helaas werd het net van de tegenpartij niet gevonden en omdat ook Bergen 2 na de rust niet wist te scoren, bleef het bij die 1-1 stand. A.s. zondag een nieuwe ronde en dus nieuwe kansen als om 11.00 uur in Julianadorp wordt aangetreden tegen JVC 2 .

  Schagen United 3 miste een flink aantal spelers in hun uitwedstrijd in Castricum tegen Vitesse’22 4. Na een 1-0 achterstand werd de gelijkmaker nog wel gescoord maar uiteindelijk liep de thuisclub uit naar een 3-1 stand en hoewel opnieuw de aansluitingstreffer binnen werd geschoten , waren het de Castricummers die een 4-2 overwinning van het veld stapten. 

  A.s. zondag om 14.00 uur wordt op Groenoord tegen de ongeslagen koploper Kolping Boys 3 aangetreden…