• Door ziekte en blessures leek Schagen United 2 afgelopen zondag een moeilijke opgave te krijgen om in Zwaag tegen het hoog geplaatste Westfriezen 3 een mooi resultaat te kunnen boeken.

    In de eerste helft werd er door beide partijen niet gescoord maar al snel in de 2e helft kwamen we via Jard Mooij op een 0-1 voorsprong toen hij zelf de toegekende strafschop benutte nadat dezelfde Jard binnen het strafschopgebied was gevloerd.  Na die voorsprong was het over en uit met onze tegenstander. Binnen enkele minuten liet Maik Heijblom de 0-2 aantekenen terwijl Yuri van Zwol de 0-3 intikte. Tom Snoeck vergrootte het leed van Westfriezen door de 0-4 te scoren en nadat de thuisploeg de spreekwoordelijke “eer “had gered , was het opnieuw Tom die voor de 1-5 eindstand zorgde . Een groot compliment voor de mannen van de geleider en assistent scheidsrechter Leo de Kort en coach Michel Stikfort is zeker op zijn plaats. Hierbij dus !

    De blijdschap om de mooie overwinning werd na het bekend worden van de overige uitslagen nog vergroot toen bleek dat daardoor ook de KOPpositie in de reserve 3e klasse A  kon worden ingenomen ! Klasse !

    A.s. zondag speelt Schagen United 2 om 11.30 uur een TOPwedstrijd op Groenoord en zal een eerste aanval op de leidende koppositie moeten worden afgeslagen. Tegenstander is ZAP 3 , welke ploeg op een 4e stek is terug te vinden met slechts 2 punten achterstand. Een voorbeschouwing op dit duel is vanaf vrijdag op de site te lezen…