• Schagen United doet mee aan GROTE Clubactie

 • Natuurlijk doet ook Schagen United weer mee aan de Grote Clubactie. Met de opbrengsten kunnen we namelijk weer super veel mooie dingen doen voor onze club.

  Inmiddels zijn onze lotenverkopers al flink hard aan het werk om zoveel mogelijk loten te verkopen. We zien ontzettend veel leden vol enthousiasme met hun boekje langs de deuren gaan, heel tof om te zien. Zijn we trots op. Ga vooral zo door!

  Heb jij nog niemand aan de deur gehad? Koop dan je loten online via de volgende link:
  https://lot.clubactie.nl/lot/schagen-united/131069

   

  Voor de lotenverkopers hierbij nog wat extra informatie:
   Is jouw boekje vol? Lever deze dan alvast in aan de A. Mauvestraat 45, de Florastraat 3 of de Stationsweg 18, zodat wij deze alvast kunnen verwerken.
   Wil jij daarna nog doorgaan met verkopen, om zo jouw kans op een mooie prijs te vergroten? We hebben nog lege boekjes over!
   Alle leden uit de teams vanaf JO13 en MO13 kunnen deze link https://lot.clubactie.nl/lot/schagen-united/131069 gebruiken om naar vrienden en familie te sturen en zo ook hun steentje bij te dragen aan een mooie opbrengst voor onze vereniging. (Let op! Hierbij is het niet nodig om de naam van de verkoper in te voeren).
   Ken jij nog iemand die een Superlot (50 loten voor € 150) wil kopen? Laat ons dit weten en wij maken daar een mooi (sponsor)moment van op onze socials. (Een superlot telt niet mee in de telling voor de meest verkochte loten.)

   Heel veel succes allemaal!