• Schagen United investeert in jeugd!

 • Schagen United investeert in de jeugd

  Twee steunpilaren in de coördinatie van de jeugd gaan door! Met daarbovenop zelfs een uitbreiding.

  Diego Vanelli zet zijn taak als coördinator van de meidentak in de jeugd voort. Diego is al jaren actief bij de meiden en combineert zijn rol van coördinator met verschillende trainerstaken.

  Duncan Bons is als trainer en HJO een bekende bij de club. Ook Duncan zal deze rol komend jaar doorzetten, waarbij hij zich als HJO zal richten op de onderbouw. Gezien de omvang van de jeugdtak en de belangrijke taak die de HJO binnen de club vervult heeft Schagen United besloten de klus uit te breiden met een HJO bovenbouw.

  Hiervoor is Mike Langedijk aangetrokken. Mike is sinds februari al actief binnen Schagen United en vormt samen met Duncan een sterk koppel.

  De HJO’s zullen zich komend jaar wederom richten op zowel de selecties als de recreatieve teams. Daarbij bewaken zij de uitvoering van het jeugdvoetbalplan. Bij de selecties richten zij zich vooral op het selectieproces, en het aanstellen en aansturen van de trainers. Bij de meer recreatieve teams zorgen zij voor ondersteuning van trainers in de vorm van advies, oefenstof en ‘train de trainer’ avonden.

  Als club zijn wij er heel blij mee dat we deze mannen aan ons weten te binden en zijn we ervan overtuigd dat we met dit drietal voor de komende jaren een sterke ruggengraat voor de jeugd hebben staan!

  De heren zijn allemaal in februari al vastgelegd, het tekenen van de contracten hebben we door Corona uit moeten stellen maar is inmiddels ook achter de rug.

  Op de foto:

  Duncan Bons (HJO onderbouw), Diego Vanelli (coördinator meiden), Mike Langedijk (HJO bovenbouw).

  Voor de fusie werd in de jeugd al jaren samen gebouwd aan één voetbalbolwerk in Schagen. In het eerste jaar als Schagen United is er volop doorgebouwd op dat verleden. Mooie resultaten bij de selectieteams en veel plezier bij de recreatieve teams.

  Komend jaar pakken we door! 

 • Diego Vanelli
 • Duncan Bons
 • Mike Langedijk