• Schagen United stelt nieuwe HJO aan

 • Vanaf komend seizoen zal Wadih Guizani (38) de rol van Hoofd Jeugd Opleidingen van Schagen United op zich nemen. 

  De club is blij dat Wadih de keuze voor Schagen United gemaakt heeft, met name omdat we met hem een ervaren en zeer gedreven HJO binnen halen die opleiden van spelers tot zijn grootste doel rekent. Iets dat naadloos aansluit bij de visie van de club!

  In zijn jeugdjaren voetbalde Wadih voor verschillende Amsterdamse voetbalverenigingen, zowel op het veld als in de zaal. Na zijn actieve spelersloopbaan behaalde hij zijn trainers- en Hoofd Opleidingen diploma’s. De afgelopen jaren is Wadih actief geweest als trainer en HJO bij Hollandia Hoorn.

   

  Wadih zal bij Schagen United in zijn eentje de taak van HJO op zich nemen, uiteraard gesteund door de coördinatoren en de selectietrainers, en zal zelf geen team trainen. Dit om te zorgen dat zijn aandacht maximaal uit kan gaan naar het begeleiden van trainers, het monitoren van de ontwikkeling van spelers, het (nog verder) bijschaven van het jeugdplan en het toezien op de uitvoering van het jeugdplan binnen de gehele jeugd van Schagen United.

  De komende weken zal Wadih zijn werkzaamheden bij Hollandia nog afronden en daarnaast contacten opbouwen met de coördinatoren, trainers en begeleiders. Ook is al een start gemaakt met de overdracht met de huidige HJO Mike Langedijk, die ons verlaat voor een nieuw avontuur als hoofdtrainer bij DTS in Oudkarspel.

  Vanaf het nieuwe seizoen zal Wadih op trainingsavonden en op de zaterdagen veelvuldig op en rond de velden te vinden zijn.