• Schagen United trots op 3 nieuwe hoofdtrainers

  21 jun 2020
 • Een nieuw seizoen en drie nieuwe trainers!

  Komend seizoen starten de 3 eerste elftallen (zondag, zaterdag en dames) van Schagen United ieder met een nieuwe hoofdtrainer. De namen waren al in het vroege voorjaar bekend, maar nu zijn ook de contracten getekend!

  Martijn Gootjes is aangetrokken als hoofdtrainer van het vlaggenschip op zondag. Afgelopen seizoen heeft Sem Wokke de groep op gang gekregen, maar helaas kon door de lockdown de stijgende lijn in het seizoen niet bekroond worden met een periode of promotie. Aan Martijn de zware, maar uitdagende taak om vanaf het begin te laten zien dat Schagen United voor niets minder dan de titel gaat!

  Pieter Reijne volgt Arjen Vijzelaar op als hoofdtrainer van Schagen United zaterdag 1. Arjen heeft dit team jarenlang onder zijn hoede gehad maar kiest met Vesdo voor een nieuwe uitdaging. Pieter Reijne is binnen de gelederen van Schagen United een oude bekende die in de jeugd verschillende teams getraind en gecoacht heeft en op speciaal verzoek van zaterdag 1 is aangetrokken.

  Komend seizoen start Schagen United ook met een seniorenteam bij de dames! De lang gekoesterde wens vanuit de damestak kan eindelijk weer een vervolg krijgen. De gedroomde kandidaat voor de post van hoofdtrainer is binnengehaald: Victor van der Maat! Victor is ook geen onbekende. Hij heeft zelf de voetbalvelden binnen Schagen en omstreken bespeeld en is de afgelopen jaren in de meidentak als trainer actief. 

  Het seizoen 2020-2021 beloofd met deze toppers aan het roer van de selectieteams een heel mooi seizoen te worden.

  Op de foto:

  VLNR: Martijn Gootjes (hoofdtrainer zondag), Victor van der Maat (hoofdtrainer dames), Pieter Reijne (hoofdtrainer zaterdag).

  Daarachter: Frank en Frank (bestuursleden Voetbaltechnische zaken), Danielle Bril (afdeling dames), Bas Wardenaar en Jaap Vink (technische commissie senioren)