• Schagen United voor districtsbeker wederom tegen Egmondia.

 • Komende zondag treed Schagen United voor het eerste duel in de districtsbeker op Groenoord aan tegen Egmondia.  Het is een herhaling van de bekerwedstrijd van een jaar terug in Egmond aan Zee waar destijds met 1-3 werd gewonnen.

  Hoe goed staat United er voor aan het begin van een seizoen, dat hopelijk nu eens wordt uitgespeeld. De voorbije weken werd intensief getraind en geoefend tegen FC Den Helder en SC Dynamo.  Wedstrijden waarin trainer Martijn Gootjes met het oog op de verdere voorbereidingen opties wilde uitproberen. De uitslag (1-4) tegen FC DH oogt geflatteerd. FC DH was in de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij, in de tweede helft nam SU het heft in handen. Tegen Dynamo, werd de selectie in tweeën gedeeld en werd er met 6-0 gewonnen en met 2-5 verloren.  Met alle inzichten werd verder getraind en staat er zondag een eerste testcase op het programma tegen 3e klasser Egmondia. Met een gelijkwaardige selectie en 20 man die voor het eerste in aanmerking komen, is de gezonde concurrentie groot. Spelers zullen teleurgesteld zijn en hopelijk geprikkeld worden om te vechten voor een plekje in het eerste. Het maakt ook het tweede sterker.

  Het tweede speelt om 11:30 uur tegen AFC TABA 2

  Wij hopen samen met U, op een prachtige voetbaldag, met mooi en goed voetbal! Dat het lekker ‘druk’ zal zijn op Groenoord.

  Deze wedstrijd doet mee in De Minuut van Schagen United. Heb je nog geen minuut gekocht ….? Wees er dan snel bij om al vanaf zondag mee te spelen. https://www.schagenunited.nl/uw-minuut-van-schagen-united/  App jouw gewenste minuut door naar Hans Kok (06-23432729) De eerste lijst is vol, en op de tweede lijst zijn nog voldoende minuten beschikbaar.

  Tot ziens op Groenoord.

  H.K.