• SKRS Champions League

  Spelen met je vriendjes in echte shirts van de grote Champions League clubs! 4 tegen 4 zonder keeper en zonder scheids. Lekker veel scoren, veel bewegen met de bal. Ook uw kind (5/6 jaar) aanmelden?

  Maar er zijn meer aspecten die meespelen. Binnen de opvang kiest Stichting Kinderopvang Regio Schagen SKRS bewust voor een gezonde levensstijl: gezonde voeding en voldoende beweging. Gewoon omdat dit het beste is voor uw kind, omdat het een positief effect heeft op lichaam en geest. In de Champions League zijn de kinderen gezond bezig. Lichamelijk, maar ook geestelijk. Ze leren samen spelen met andere kinderen, respectvol met elkaar om te gaan, en ze leren tegen hun verlies kunnen. Het is goed voor de sociale contacten, het verbetert hun concentratie en ze zitten lekkerder in hun vel. Daarnaast beleven ze veel plezier! Aspecten die SKRS belangrijk vindt in de opvoeding van kinderen.

  SKRS Kinderopvang is trotse hoofdsponsor van de Champions League

 • SKRS
 • Voor informatie over de SKRS Champions League voetbal kunt u contact opnemen met de coordinator via het emailadres: minipupillen@SchagenUnited.nl

   

  Klik hier (indien beschikbaar) om het programma te downloaden