• Steun Schagen United - doe boodschappen bij de Vomar!

 • Doe boodschappen bij Vomar en help onze club naar de Verdubbelaar! 🛍

  Van zondag 3 september tot en met zaterdag 7 oktober ontvang je bij iedere €15,- aan boodschappen een gratis clubmunt. Hiermee kun je uiterlijk zondag 15 oktober via de Vomar-app of via vomar.nl/clubmunt een stem uitbrengen op onze club. Met iedere stem help jij ons dichter naar de eerste prijs: het verdubbelen van ons gespaarde Club is Koning-jaarbedrag!
  De code die je nodig hebt is : SU21
   
  Onze DANK is groot 👊

   

  Voor de volledigheid nog even op een rij: 

  Van 3 september tot en met 7 oktober 2023 ontvang je een gratis clubmunt bij elke €15,- aan boodschappen, en een extra clubmunt bij geselecteerde groente- en fruitaanbiedingen.

  Tot uiterlijk 15 oktober kun je de unieke code van je clubmunten invoeren via de Vomar-app of vomar.nl/clubmunt, waarbij je Schagen United als jouw favoriete club selecteert.

  Het gespaarde Club is Koning-jaarbedrag kan worden verdubbeld als Schagen United de meeste stemmen krijgt in onze regio. We zijn ingedeeld in een van de 46 regio's, en de top drie clubs in elke regio ontvangt een extra bijdrage op basis van het gespaarde bedrag van het afgelopen jaar.

  Naast het ondersteunen van de club, maak je bij deelname ook kans op een van de 100 Vomar cadeaukaarten ter waarde van € 50,-.

  Laten we dit concreet maken: Stel, 100 clubleden hebben het afgelopen jaar wekelijks voor € 50,- aan boodschappen gedaan en hun Klant-is-Koning kaart gescand. Hierdoor hebben ze kosteloos een jaarbedrag van € 1.300,- voor de clubkas gespaard. Als Schagen United de Verdubbelaar wint, ontvangt de club nogmaals € 1.300,- van Vomar.

  We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze kans om onze club financieel te versterken. Het is een eenvoudige en kosteloze manier om onze club te steunen en mogelijk te profiteren van beloningen. Laten we samenwerken om onze clubkas te versterken.

  Spaar clubmunten, stem voor Schagen United, en laten we proberen de Verdubbelaar binnen te halen! Vorig jaar was dit ook gelukt! Dit geld gaan we zeker goed besteden!  Denk aan het opleuken van de bestuursdienst en de aanschaf van trainingsmateriaal!

  Alvast hartelijk dank!