• Stoppen of doorgaan?

 • Het einde van het seizoen is weer bijna in zicht. Speel jij volgend jaar nog door bij Schagen United of wil je stoppen? Laat het ons dan voor 15 mei nog weten!

  Einde van het seizoen: doorgaan, stoppen of overschrijven naar een andere club?

  Het einde van een mooi seizoen staat voor de deur en er wordt achter de schermen al volop vooruitgedacht aan het seizoen van 2022-2023.  De teamindelingen voor het volgende seizoen hebben dan ook al de volle aandacht.

  Voor elke ouder en speler is dit het moment om na te denken over het nieuwe seizoen, zullen we doorgaan, opzeggen of overschrijven naar een andere vereniging.

  Wil je doorgaan met voetbal?

  Super leuk, we zijn blij dat je aankomend seizoen weer bij ons blijft voetballen, we gaan druk voor je aan de slag om er weer een heel mooi seizoen van te maken.

  Wil je stoppen met voetbal?

  Wie wil stoppen met voetballen dan dien je dit uiterlijk voor 15 mei 2022 aangeven te hebben bij de ledenadministratie  zodat we kunnen zorgdragen voor het tijdig uitschrijving bij de KNVB. Uitschrijven gaat via onze website Opzeggen/overschrijven | Schagen United

  Mondelinge mededelingen aan leiders, trainers of iemand anders van de vereniging worden niet geaccepteerd als opzegging.

  Overschrijven naar andere vereniging?

  Een speler die wil overschrijven naar een andere vereniging, gaat naar de nieuwe vereniging toe om zich aan te melden. Bij het aanmelden van deze speler wordt automatisch bepaald of, en zo ja welke overschrijvingsregels van toepassing zijn. Ook een speler die wilt overschrijven moet zijn lidmaatschap even opzeggen bij de ledenadministratie via Opzeggen/overschrijven | Schagen United

  De overschrijving naar een andere vereniging wordt overigens pas geaccordeerd als de contributie betaald is.