• Teamkleding sponsoren?

  Bedrijven maar ook ouders kunnen een team sponsoren door middel van het aanschaffen van bijvoorbeeld een trainingspak voor het hele team. Losse onderdelen zoals Trainingshirts, trainingsweaters of zelfs een complete set (trainingspak, trainingshirt, trainingshort, kousen) is ook mogelijk.

  De kledingstukken kunnen als extra optie voorzien worden van de spelersnaam of initialen. Hoe leuk is dat?

  Kleding zonder bedrijfslogo kan eenvoudig besteld worden middels de Team.Shop Grotere aantallen en die voorzien moeten worden van een bedrijfslogo kunnen via een bestelformulier worden besteld. Alle bestelinformatie staat op het formulier.

  Het is niet toegestaan kleding zelf te bedrukken of van bedrijfslogo's te voorzien.

 • Voor bedrijven

  Trainingspak bestaande uit jasje en pantalon.

  Er zijn 2 uitvoeringen bestelbaar;

  1. Regular (basic) uitvoering voor €60,- per trainingspak

  2. Fitted uitvoering (slim fit pantalon) voor €65,- per trainingspak

  Dit is een all-in prijs exclusief BTW, dat wil zeggen inclusief instelkosten, bedrukking van het bedrijfslogo, naam of initialen van de speler en eenmalige vergoeding voor de  reklame uiiting. De trainingspakken worden eigendom van de sponsor.

  Download het bestelformulier

 • Complete Trainingsset bestaande uit jasje, pantalon, trainingshirt, trainingsbroekje en clubsokken 

  Er zijn 2 uitvoeringen bestelbaar;

  1. Regular (basic) uitvoering voor €95,25,- per trainingsset

  2. Fitted uitvoering (slim fit pantalon en jasje) voor €97,75- per trainingsset

  Dit is een all-in prijs exclusief BTW, dat wil zeggen inclusief instelkosten, bedrukking van het bedrijfslogo, naam of initialen van de speler en eenmalige vergoeding voor de  reklame uiiting. De trainingspakken worden eigendom van de sponsor.

  Download het bestelformulier

 • Training- of inloopshirts. De kosten voor een inloopshirt of trainingshirt zijn €30,- per stuk. Dit is een all-in prijs exclusief BTW, dat wil zeggen inclusief bedrukking van het bedrijfslogo en eenmalige vergoeding voor de reklame uiiting. De inloopshirts worden eigendom van de sponsor. 

  Download het bestelformulier

 • Trainingsjasjes. De kosten voor een trainingsjas in de huisstijl van Schagen United zijn €37,80 per stuk.

  Er zijn 2 uitvoeringen bestelbaar;

  1. Regular (basic) uitvoering voor €40,30,- per trainingsjasje

  2. Fitted uitvoering (slim jasje) voor €42,80- per trainingsjasje 

  Dit is een all-in prijs exclusief BTW, dat wil zeggen inclusief instelkosten, bedrukking van het bedrijfslogo, naam of initialen van de speler en eenmalige vergoeding voor de  reklame uiiting. De trainingsjasjes worden eigendom van de sponsor.

  Download het bestelformulier

 • Spelertassen. De kosten voor een een spelerstas met geborduurd bedrijfslogo (hoge kwaliteit) is €40,- excl. BTW) per stuk. De tas wordt voorzien van uw bedrijfslogo en is inclusief de optie om een nummer of de initialen af te drukken. De minimale bestelgrootte is 8 tassen

  Download het bestelformulier

 • FASHION JAS. De kosten voor een fashion jas zijn €60,- per stuk. Dit is een all-in prijs exclusief BTW, dat wil zeggen inclusief bedrukking van het bedrijfslogo en eenmalige vergoeding voor de reclame uiting. De fashion jassen worden eigendom van de sponsor. Minimale bestelgrootte 10 jassen.

  Download het bestelformulier