• De koploper in de 4e klasse A is a.s. zondag de tegenstander van Schagen United: FC MEDEMBLIK 1!

  In 2008 fuseerden de beide verenigingen uit Medemblik : zondagclub MFC en zaterdagclub DEK tot FC Medemblik. De fusieclub eindigde vorig seizoen op een 4e plaats en dwong daarmee deelname af aan nacompetitievoetbal voor promotie naar de 3e klasse. Een 3-1 verlies in Heerhugowaard tegen Hugo Boys maakte een eind aan die droom.

  Trainer Stephan Kaaij kwam over van Het Hoornse HSV Sport terwijl hoofdtrainer Armand Hoffman , die 3 seizoenen FC Medemblik onder zijn hoede had , juist de overstap maakte naar HSV Sport.

   

  Afgelopen zondag werd in de thuiswedstrijd van FC Medemblik tegen Flevo het eerste puntverlies geleden. De ploeg uit Middenmeer kwam snel met 2-0 achter te staan maar wist in de slotfase alsnog een gelijkspel te behalen. In deze wedstrijd kreeg FC Medemblik-speler Wouter Loon een rode kaart voorgeschoteld wat hem een schorsing van 2 wedstrijden opleverde.

   

  Met liefst 19 wedstrijdpunten uit de 7 gespeelde competitiewedstrijden ( 6 overwinningen en 1 gelijkspel) is de voorsprong van FC Medemblik op Schagen United inmiddels opgelopen tot 4 punten en dat betekent dat een “3-punter” voor ons meer dan welkom zou zijn a.s. zondag waar scheidsrechter N.Beerens op het sportpark aan de Almereweg 44 het beginsignaal zal laten klinken voor een ongetwijfeld boeiend en meeslepend duel en natuurlijk hopen spelers en begeleiding van Schagen United dat vele SU-supporters EN supportsters in Medemblik aanwezig zullen om hun ploeggie aan te moedigen en te ondersteunen in hun strijd om de 3 belangrijke wedstrijdpunten en weet:

  Schagen United rekent op jullie !

   

  SCHAGEN UNITED 2 speelt zondag de thuiswedstrijd tegen HSV 3 . Deze ploeg is de koploper terwijl Schagen United op een 6e plaats is terug te vinden met 4 punten achterstand op de tegenstander uit Heiloo. Dus ook een TOPduel  op Groenoord. De wedstrijd begint om 11.30 uur en de toegang is gratis…Supporters en supportsters zijn van harte welkom..

  Gewoon komen kijken dus !

   

  SCHAGEN UNITED 3 speelde vorige week in en tegen Koedijk zeker niet verkeerd en kwam zelfs 2 keer op voorsprong maar moest toch het hoofd buigen. Het werd uiteindelijk een 4-2 nederlaag. A.s. zondag ook een TOPduel voor SU 3 op Groenoord , waar om 14.00 uur het nog ongeslagen Zeevogels 2 als tegenstander zal aantreden…. Ook bij deze wedstrijd zijn supporters en supportsters van harte welkom !