• Train de Trainer: Dinsdag 9 November !!

 • Na de grote opkomst van de afgelopen keer, hebben we besloten om de train de trainer momenten eens in de 6 weken in te plannen. Met na iedere sessie meteen de volgende datum. 

  Wellicht herken je het wel: je doet hard je best om het zo goed mogelijk te doen maar toch zitten er een aantal kinderen in die het op hun eigen manier doen. Hier gaat dan veel aandacht naar uit, terwijl je die aandacht liever eerlijk verdeeld over alle kinderen.

  ‘Veiligheid’ in het algemeen is een belangrijk onderwerp. Want we zouden niet de weg op kunnen, als niemand zich aan de verkeersregels houdt. Als we dit vertalen naar de sport, spreken we over ‘mentale veiligheid’ -> het gevoel dat je erbij mag horen en je fouten mag maken.

  Hoe creëer je zo’n gevoel bij kinderen? Hoe ‘maken’ we zo’n leerklimaat en wat is het belang hier van voor die kinderen en voor jou als trainer/coach? Kan ik er écht wat aan veranderen?

  Aan de hand van praktische toepasbare theorie, film fragmenten en samenspraak met de mede deelnemers, gaan we in de volgende train de trainer opzoek naar antwoorden op bovenstaande vragen. 

  In 2019 heeft Schagen United het jeugdplan gepresenteerd. In dit jeugdplan staan tips/tricks om onze trainer/coaches, begeleiders en spelers houvast te bieden. In de trainer de trainer momenten worden verschillende thema’s uit het jeugdplan uitgelicht.

  Ben jij benieuwd hoe je jou team met nóg meer plezier kan laten voetballen? Zorg dat je er bij bent!

   

  Datum: Dinsdag 09 -11 - 2021

  Locatie: Kantine Schagen United

  Tijd: 20:30 - 21:15

  Gast sprekers: Diverse selectie trainers van Schagen United


  We vernemen graag je aanwezigheid door je aan te melden via onderstaande link:

  https://forms.gle/xa3xg9963rzgSd9g7

   

  Met sportieve groet, 

   

  Duncan Bons & Mike Langedijk

  Hoofd Jeugd Opleidingen Schagen United