• Train de Trainer: Dinsdag 11 januari 2022

 • Na aanleiding van de vorige bijeenkomsten houden we de vaart erin en plannen we meteen het volgende train de trainer moment voor de volgende keer!  

  Je hebt je training voorbereidt, je komt vol goede moed op de club, ballen opgepompt, materialen klaar, zin om training te geven! En dan krijg je op het laatste moment een afmelding, zijn er twee spelers te laat of praten ze door je heen terwijl je aan het uitleggen bent.  

  Herkenbaar? Voor veel trainers wel. Een terugkerend item is het belang van teamafspraken. Hoe maak je teamafspraken? Hoe betrek je ouders? Hoe zorg ik er voor dat kinderen zich er ook aan houden?

  Aan de hand van een praktijk voorbeeld, interactie met de deelnemers en praktisch toepasbare handvaten zullen we jullie richtlijnen geven om goede teamafspraken te maken, met als doel dat kinderen wel op tijd komen, zich netjes afmelden en luisteren als je aan het praten bent! 

  In 2019 heeft Schagen United het jeugdplan gepresenteerd. In dit jeugdplan staan tips/tricks om onze trainer/coaches, begeleiders en spelers houvast te bieden. In de trainer de trainer momenten worden verschillende thema’s uit het jeugdplan uitgelicht.

  Ben jij benieuwd hoe je jou team met nóg meer plezier kan laten voetballen? Zorg dat je er bij bent!

   

  Datum: Dinsdag 11-01-2022

  Locatie: Kantine Schagen United

  Tijd: 20:15 - 21:00 

  (Graag 20:05 aanwezig i.v.m. de aanwezigheid van een spelersgroep (kinderen) van Schagen United die weer op tijd naar huis moeten!) 

  Gast sprekers: Diverse selectie trainers van Schagen United


  We vernemen graag je aanwezigheid door je aan te melden via onderstaande link:

  https://forms.gle/uPy4V4UNqhEnhiUJ9

   

  Met sportieve groet, 

   

  Duncan Bons & Mike Langedijk

  Hoofd Jeugd Opleidingen Schagen Unite