• Benoemingen trainersstaf jeugdafdeling selectieteams seizoen 2020 – 2021

  In de afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest om de staf van onze jeugdafdeling samen te stellen voor het nieuwe seizoen. Met trots mogen we mededelen dat we erin geslaagd zijn om alle posities binnen de teams in te vullen. We zijn blij met het feit dat deze trainers meer dan goed passen in de visie van onze verenging. Bij de samenstelling hebben we rekening gehouden met het feit dat onze trainers uithangbord van de club zijn. Onze trainers bieden onze spelers de mogelijkheden om tot leren te komen, gericht op wat de club verwacht binnen de manier van spelen. Een trainer is voor ons veel meer dan alleen maar ‘een trainer’. Hij/zij draagt immers een grote verantwoordelijkheid en heeft een voorbeeldfunctie voor onze spelers en onze club. 

  Een belangrijke pijler binnen onze club zijn de kernwaardes. Wij geloven erin dat we het voor en met elkaar doen. Alleen op deze manier kunnen wij de best mogelijke opleiding voor onze spelers/speelsters bieden op alle facetten. Juist om die reden zijn wij trots om de volgende mensen aan jullie te presenteren:  

  Team:

  Trainer:

  JO9-1

  Tim Toes

  JO9-2

  Marco Veldt

  JO10-1

  Stijn Griffioen

  JO10-2

  Mark Groot & Chris Dikken

  JO11-1

  Joost Rovers

  JO11-2

  Joep Vos

  JO12-1

  Noah Kuipers

  JO12-2

  Rick Tolsma

     

  Team:

  Trainer:

  JO13-1

  Sam Otten

  JO15-2

  Rowan Hartman

  JO15-1

  Duncan Bons

  JO16-1 

  Niek Ridder

  MO17-1

  Diego Vanelli

  JO17-1

  Tom de Rijk

  JO19-1

  Patrick Prins

   

  De samenstelling van de staf ziet er als volgt uit: 

  Functie:

  Naam:

  Jeugdvoorzitter

  Arjan Bakker

  Vice-jeugdvoorzitter

  Kasper van Oterloo

  HJO-bovenbouw

  Mike Langedijk

  HJO-onderbouw

  Duncan Bons

  Voorzitter meiden

  Daniëlle Bril - van Dijck

  HJO-meiden

  Diego Vanelli

  Trainer bovenbouw

  Thijs Tjoelker

   

  Net als iedere organisatie en branche in Nederland zal ook Schagen United voor uitdagingen komen te staan het aankomend seizoen. Het is een spannende periode waarin we juist nu meer dan ooit een stapje harder willen lopen om elkaar (maar ook zeker anderen) te helpen. Ook u kunt in actie komen, kijk op https://sameneen.schagenunited.nl

  Het aankomend seizoen zullen wij ons jeugdvoetbalplan verder gaan implementeren. Met bovenstaande mensen, de coördinatoren, het bestuur en alle andere vrijwilligers zijn wij ervan overtuigd volgend seizoen weer bij te dragen aan de ontwikkeling van alle kinderen. 

  Want samen zijn we herkenbaar, samen zijn we sterk en samen komen we verder. Wij zijn een club die waarde hecht aan wie we zijn en wat we doen. Gericht op de ontwikkeling en het plezier van al onze leden.

  Samen één! 

  Mike Langedijk en Duncan Bons

  Hoofd Jeugdopleidingen Schagen United