• Update verhuizing

 • Beste voetbalvrienden,

   
  Komende dinsdag gaat de gemeente/aannemer beginnen op beide complexen.
  Op Groenoord betekent dit dat het huidige grasveld snel zal veranderen in een bouwput. De aannemer zal voornamelijk via de grote parkeerplaats aan de Wilgenlaan werken dus het is veiliger om Groenoord via het bruggetje aan de Westerweg te bezoeken.
  Op Nes Noord houdt het in dat de kunstgrasvelden snel zullen verdwijnen.
   
  Hierbij een update wat dit zal betekenen voor de gebruikers van Nes Noord.
   
  Komende dinsdag (6 april) gaat men op Nes Noord starten met het verwijderen van het hekwerk en de bestrating rond beide kunstgrasvelden. Ook de lichtmasten zullen de komende week ontmanteld worden.
   
  Alleen komende week nog op het kunstgras
  We hebben met de gemeente afgestemd dat we komende week nog 'gewoon' kunnen trainen en dat zaterdag 10 april de laatste zaterdag is dat we deze velden nog kunnen gebruiken. Op 12 april wordt gestart met het oprollen van de mat.
  'Gewoon' gebruik betekent hier dat het kunstgras er nog ligt en dat er nog doelen staan. Geen verlichting meer en geen hekwerk. De duisternis valt komende week in rond 20.30 uur, dat is volgens de trainingsschema's momenteel ook de eindtijd van de trainingen.
   
  Vanaf 12 april alleen nog het C-veld (gras) beschikbaar
  Vanaf maandag 12 april zal er op Nes Noord alleen nog getraind/gespeeld kunnen worden op het C-veld. Hier heeft Taco een keurig trainingsschema voor in elkaar gezet.
  Deze teams zullen daar doortrainen tot de kunstgrasvelden op Groenoord opgeleverd worden (eind mei staat in de planning).
  Tot die tijd zullen de trainingsmaterialen voor deze teams ook gewoon op Nes Noord blijven.
  De teams die per 12 april verhuizen naar Groenoord hebben een plekje gekregen in het nieuwe trainingsschema van Groenoord en worden voorzien van een ballenkast. Antoine is momenteel bezig het ballenhok uit te breiden en doet zijn stinkende best om dit ook op 12 april al gereed te hebben, maar dat zal krap worden. We gaan uit van begrip bij iedereen als vanaf 12 april wellicht niet alles direct helemaal vlekkeloos verloopt.
   
  Verplaatsing tribune en scorebord
  De firma Toes en de firma Tieman gaan op vrijdag 16 en zaterdag 17 april aan de slag om het scorebord en de tribune van Nes Noord te verwijderen en op te slaan op Groenoord (achter de huidige staantribune). 
  Zoals bekend komt deze langs het nieuw aan te leggen kunstgrasveld, met de 'rug' naar het huidige hoofdveld. Over het moment van opbouw zijn we in gesprek met de gemeente.
   
  Verhuisdag zaterdag 17 april
  Op 13 maart hebben we een geslaagde verhuisdag gehad voor het inventaris van de kantine en enkele losse zaken die buiten stonden. Nogmaals dank aan alle vrijwilligers die geholpen hebben!
  Op 17 april organiseren we wederom een verhuisdag, maar nu voor de meer 'vaste' zaken zoals:
  • reclameborden (ongeveer 100 stuks) en toebehoren
  • vlaggenmasten
  • pannakooi
  • dug outs van C veld (gaan naar het rugbyveld)
  • houten banken uit de tribune
  De onderhoudsploeg is wekelijks bezig en verzet bergen werk in de voorbereiding op de verhuizingen. Zonder deze groep mannen hadden we dit alles als vereniging nooit zo soepel kunnen laten verlopen. We kunnen deze mannen niet voldoende bedanken!
  De verwachting is dat we het verhuiswerk op 17 april tussen 9.00 en 13.00 uur kunnen afronden indien we voldoende aanhangers en handjes kunnen vinden. De mensen die zich eerder hebben aangemeld zullen benaderd worden. Indien je ook beschikbaar bent laat dit dan weten aan via frankbroersen@schagenunited.nl.
   
  Verhuizing overige zaken
  De verhuizing van de overige zaken die nu nog even op Nes Noord achterblijven zal in de periode tot eind mei stapsgewijs gedaan worden door de 'beheerders' zelf. Zoals bijvoorbeeld:
  • de kledingvoorraad (gaat naar honk van de Rangers - Taco), 
  • ballenkasten (gaat naar opengebroken ballenhok Groenoord - Antoine), 
  • trainersruimte HJO's (gaat naar honk Rangers - Duncan en Mike),
  • schoonmaakspullen en gereedschappen (gaat naar verschillende ruimtes op Groenoord - Leo en de onderhoudsploeg).
  Honk van de Rangers
  De ruimte die de Rangers ons nalaat krijgt meerdere nieuwe bestemmingen. Er komt een ruimte voor de kledingvoorraad van Taco, een ruimte voor de gereedschappen van de onderhoudsploeg en de grote ruimte zal ingericht worden als een 'trainershome' door de HJO's Duncan en Mike.
  Op 10 april zal Rangers de ruimte leeg opleveren, waarna eerst gekeken gaat worden wat er aan onderhoud (likje verf?) nodig is.
   
  Wij wensen iedereen fijne paasdagen en.... blijf gezond!