• Uw 'Minuut van Schagen United'

 • Ook het komende seizoen kunt U weer meespelen in de minuut van Schagen United. Ook nu wordt ieder de gelegenheid geboden om vanaf € 20,00  minuten te ‘kopen’ voor de thuiswedstrijden van Schagen United, voor het gehele seizoen 2020-2021. Dit seizoen tellen de bekerwedstrijden ook mee. Een geringe compensatie voor het vroegtijdig afbreken van het afgelopen seizoen. Aangezien de competitie is uitgebreid naar 14 teams, maakt u nu minstens 15 keer kans op een prijs.  

  Eigenaren van minuten winnen een geldprijs van maximaal € 50,00 per wedstrijd, wanneer Schagen United in hun minuut een doelpunt scoort. Wij nodigen u van harte uit om mee te spelen met dit spel. U steunt daarmee Schagen United, de club en maakt voor uzelf de thuiswedstrijden van Schagen United nog spannender.

  De opbrengst van seizoen 2019-2020 komt ten goede aan de technische cie. Zij beraden zich op een aanvraag.

  Hoe werkt het?

  Voor € 20,00 bent u voor alle thuiswedstrijden in het seizoen 2020-2021 eigenaar van uw minuut naar keuze. Inschrijven kan vanaf heden, door een app op 06-23432729 (Hans Kok) U geeft aan welke minuut u graag wilt kopen. De spelers van het afgelopen seizoen krijgen de voorkeur om hun huidige minuut te behouden. En mogen ook een nieuwe minuut aanvragen.

  Vaststellen minuut.

  Wanneer Schagen United  een doelpunt maakt, dan geeft het scorebord weliswaar een tijd aan, echter de tijd die de scheidsrechter noteert op het wedstrijdformulier is bepalend.  Het scorebord geeft niet altijd de juiste minuut aan.

  Minuut 45 en minuut 90 zijn bijzonder.

  Wanneer Schagen United een doelpunt in de extra tijd van de eerste dan wel de tweede helft maakt, wordt de prijs uitgekeerd aan de eigenaar van respectievelijk minuut 45 of minuut 90. Met de aanschaf van deze minuten wordt je dus eigenaar van de minuut en de bijbehorende extra tijd. Gezien het grote aantal extra speelminuten dat doorgaans wordt bijgeteld is besloten om minuut 45 en minuut 90 voor € 40,00  te verkopen.

  Prijs.

  Bij iedere competitiewedstrijd van Schagen United is € 50,00 te winnen. Indien Schagen United meer dan 1 doelpunt scoort. Wordt deze prijs verdeeld onder alle eigenaren van de minuten waarin een doelpunt viel. Wanneer Schagen United niet scoort wordt er geen prijs uitgekeerd en vervalt de prijs aan het doel van dit seizoen.

  Voorbeeld: Schagen United scoort 1x, uitbetaling van € 50,00 aan 1 eigenaar. Schagen United scoort 4x, uitbetaling van € 12,50 aan vier eigenaren.

  Minuut kopen.

  Iedere minuut wordt slechts 1 maal aangeboden. U bent er dus zeker van dat u het exclusieve recht heeft op de minuut die u koopt. Het aantal minuten dat u koopt is niet gelimiteerd. U kunt dus bijvoorbeeld ook een aantal minuten achter elkaar bemachtigen. Toedeling van de minuten geschiedt op volgorde van binnenkomst. Wanneer de minuut naar keuze al door iemand anders is aangekocht, wijst de organisatie u de dichts nabijgelegen minuut toe. U ontvangt van ons een bevestiging van uw minuut.

  Bij grote belangstelling zullen wij een tweede lijst maken, echter deze gaat pas in als deze voor tenminste 50% is ingeschreven. 

  Betaling.

  De betaling dient plaats te vinden voor de start van de eerste thuiswedstrijd, d.d. 3 september 2020 20:00 uur. Of zo veel later als dat u beslist mee te spelen. U verminderd zo uw kansen. Prijzen worden namelijk NIET per terugwerkende kracht uitbetaald. Wanneer u dus uw volledige kans wilt benutten wees er dan bijtijds bij.

  Let erop (!) dat u dit tijdig doet, dus voor de start van de thuiswedstrijd. Bij aanvang van deze wedstrijd vervalt uw aankoop en worden de minuten vrij verkocht.

  N.B. voor persoonlijke info, kunt u ook de selectiespelers alsmede Hans Kok of Robbert Jan Klein aanspreken.