• Verhuizing gaat van start!

 • Zaterdag 13 maart gaan we de eerste stap zetten in de verhuizing naar Groenoord. Een flink aantal vrijwilligers staan klaar om deze eerste klus te klaren. 

  Wij willen u meenemen in de ontwikkelingen

  Ergens half maart zal worden begonnen met de aanleg van de 2 nieuwe kunstgrasvelden op Groenoord, deze zullen half mei opgeleverd moeten worden. Het hekwerk bijvoorbeeld van de velden van Nes Noord zal hergebruikt worden voor de nieuwe velden dus begin april zullen de velden op Nes Noord eruit gaan. We zullen dus een aantal weken beperkt worden in onze trainingscapaciteit maar gelukkig blijft het 3e veld op Nes Noord nog wel beschikbaar.

  Verhuizing inventaris clubgebouw

  Ondertussen gaan we dus beginnen met het overbrengen van de inventaris van de kantine en de bestuurskamer naar Groenoord. De trainingsspullen zullen volgen zodra wij niet meer kunnen voetballen op Nes Noord. Ook zijn de vrijwilligers druk bezig met de ontmanteling van Nes Noord en de tribune zal bijvoorbeeld half april gedemonteerd worden, wij zijn deze vrijwilligers zeer erkentelijk. Ook op Groenoord zijn de voorbereidingen op de verhuizing en alle kleedkamer zijn grondig schoongemaakt en geschilderd door onze fantastische vrijwilligers.

  Huisvesting Groenoord

  Ondertussen zijn wij op de achtergrond ook al volop  bezig met de tijdelijke huisvesting op Groenoord en natuurlijk de nieuwe accommodatie. We zijn met verschillende partijen in gesprek die willen participeren in de nieuwbouw en zodra daar duidelijkheid over is gaan we naar de ontwerpfase en fase waarin wij de financiering moeten rondkrijgen. Op de ledenvergadering van het najaar hopen wij de contouren  te kunnen schetsen en aan  de leden voor te leggen. Daarna kan het traject van bouwvergunning en het daadwerkelijke bouwen opgepakt worden.

  We zullen dus nog wel enige tijd moeten schipperen met de ruimte maar het vooruitzicht is natuurlijk fantastisch.

  Wel enige overlast helaas

  Wij hopen op uw begrip voor de overlast en tijdelijke verminderde capaciteit en zullen u informeren als er bijvoorbeeld een wijziging is in het trainingsprogramma. Wij hopen overigens dat wij in april nog in competitieverband (Regiocup) kunnen gaan voetballen en ook de kantine nog open kan zodat wij ook financieel nog wat van dit seizoen goed kunnen maken.

  Mocht u vragen hebben, schroom niet contact met ons op te zoeken. Zodra wij vrijwilligers nodig hebben voor klussen zullen wij dit overigens via onze social media kenbaar maken.

  #sameneen

  sameneen@schagenUnited.nl