• Vacature grensrechter Schagen United zondag 1

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, wil je wat betekenen voor de club en nauw betrokken zijn bij de prestaties van het eerste elftal? Lees dan vooral verder!!

  Schagen United is per direct op zoek naar een gemotiveerde grensrechter voor ons 1e elftal op de zondag. Het 1e elftal komt uit in de regionaal getinte 4e klasse zondag. Als grensrechter vervul je een belangrijke rol binnen deze gretige groep. Je bent nauw betrokken bij de prestaties van het eerste elftal en dat maakt de functie uitdagend en interessant. We gaan komend jaar vol voor het kampioenschap, en de rol van vlagger is daarbij een essentiƫle.

  Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van onze 1e selectie, laat het ons dan weten!
  Als grensrechter heb je een representatieve houding en een professionele uitstraling. Je bent minimaal 18 jaar. Je hebt een goede kennis van voetbal spelregels en een redelijke conditie.
  Als grensrechter heb je een bepalende rol langs de lijn. Jij bent soms de enige die iets heeft waargenomen. Er wordt van jou verwacht om op een goede manier samen te werken met de scheidsrechter.

  Ben jij de kandidaat die wij zoeken voor deze functie of heb je vragen, bel dan met onze technische commissie senioren: Jaap Vink (06-50202258) of Bas Wardenaar (06-12783499).

  De functie uitvoeren in een roulerend duo of drietal behoort tot de mogelijkheden!