• Terwijl Schagen United al 5 competitiewedstrijden achter de rug heeft , speelde onze tegenstander van komende zondag , Flevo 1 , pas 3 wedstrijden.

  Door 2 doelpunten van topscoorder Sydney Schaafstra werd op 29 september in eigen huis met 2-1 gewonnen van Texel’94 terwijl op 6 oktober in en tegen Callantsoog de eindstand 1-7 was in het voordeel van de ploeg uit Middenmeer , die dit seizoen in de persoon van Mario van der Hert een nieuwe hoofdtrainer in huis heeft . Hij zag zijn ploeg in eigen huis op 13 oktober met 1-6 verliezen van Con Zelo 1 zodat Flevo met 6 punten uit de 3 gespeelde wedstrijden een 5e plaats op de ranglijst inneemt , 1 plek achter ons en dus minder verliespunten heeft dan Schagen United. WE zijn gewaarschuwd !

   

  Uit de 5-1 bekeroverwinning op SEW 1 afgelopen donderdagavond is ongetwijfeld vertrouwen geboekt en gaan we vol goede moed komende zondag richting sportpark de Meer aan de Industrieweg in Middenmeer om Flevo te bestrijden en om een goed resultaat te kunnen boeken zullen we dezelfde werklust en strijd aan de dag moeten leggen als tegen SEW….

   

  Gaat het ONS lukken om komende zondag tegenstander Flevo van ons af te schudden en zodoende naar boven te kunnen blijven kijken op de ranglijst ?

  Komende zondag zal om 14.00 uur scheidsrechter E. Jansen het beginsignaal laten klinken aan de Industrieweg in Middenmeer voor een ongetwijfeld spannende en sportieve wedstrijd en natuurlijk zullen ONZE supporters EN supportsters daar aanwezig zijn om hun ploeggie weer aan te moedigen en te ondersteunen in de strijd om de wedstrijdpunten en weet:

  Schagen United 1 rekent op JULLIE  !!

   

  Op Groenoord strijden om 11.30 uur de ploegen van Schagen United 2 en Con Zelo 2 om de wedstrijdpunten en ook dat belooft een spannende wedstrijd te worden waarbij de Waarlanders ongetwijfeld  graag revanche willen nemen op de 2-3 nederlaag tegen ons in het bekertoernooi… Deze wedstrijd is ook zeker een bezoekje waard !

   

  En dat geldt ook voor de wedstrijd van Schagen United 3. De mannen van coach Lex Joosten treden om 14.00 uur op Groenoord aan tegen SVW’27 2 . De Heerhugowaarders bezetten een middenmootpositie en het zou mooi zijn als SU 3 , na 2 eerdere nederlagen , weer eens  het zoet van een overwinning gaat proeven en die 3 punten in eigen huis weet te houden…Succes mannen !