• VOORBESCHOUWING: SCHAGEN UNITED 1 - NIEUWE NIEDORP 1 !

 • Na de mooie 1-2 bekerzege vorige week in en tegen Winkel , staat a.s. zondag een 2e bekerduel op het programma. Nieuwe Niedorp 1 , in het nieuwe seizoen opnieuw uitkomend in de 5e klasse , is de tegenstander op sportpark Groenoord. De ploeg van trainer Marc van de Kreeke heeft al 2 bekerwedstrijden gespeeld en moest zowel tegen 3e klasser Winkel 1 ( 0-4 )als tegen 3e klasser Koedijk 1 (1 -5)  , het onderspit delven en is dus al uitgeschakeld voor een vervolg van het bekertoernooi.

  Voor Schagen United 1 betekent deze bekerwedstrijd het 1e officiële thuisduel als nieuwe fusieclub en om in de race te blijven om straks als poule-winnaar het bekertoernooi een vervolg te geven , is een overwinning a.s. zondag meer dan welkom. De beide 3e klassers  Koedijk 1 en Winkel 1 treffen elkaar eveneens a.s. zondag dus kan rond 16.00 uur zondag de balans worden opgemaakt…

  De bekerwedstrijd staat zondag onder leiding van scheidsrechter R. Zwanenburg die om 14.00 uur het beginsignaal zal laten klinken. Daar voorafgaand zullen de 2 pupillen van de week , Casper Wiersma en Bing van Zanten , beiden spelend in JO10-7 , de spelers van Schagen United 1 het goede voorbeeld geven door de keeper van Nieuwe Niedorp te passeren en natuurlijk hopen we dat vele supporters EN supportsters en voetballiefhebbers de weg naar Groenoord weten te vinden om hun nieuwe club voor het eerst in een officiële wedstrijd aan het werk te zien en ook aan te moedigen ! WE rekenen op JULLIE !

   

  Schagen United 2 , vorige week in eigen huis met 2-3 onderuit tegen Kleine Sluis 2 in de 1e bekerwedstrijd , speelt zondag om 11.00 uur haar 2e bekerduel tegen Con Zelo 2 , welke ploeg vorige week met 1-3 te sterk was voor ZAP 3 en dat betekent dat Schagen United 2 alleen maar voor de winst gaat in Waarland !

  Schagen United 3 verbaasde vorige week vriend en vijand door in hun 1e bekerwedstrijd in Alkmaar met maar liefst 2-10 te zegevieren over Alcmaria Victrix 2. A.s. zondag wordt op Groenoord om 14.00 uur in het 2e bekerduel aangetreden tegen Alkmaarsche Boys 3 , welke ploeg vorige week met 3-3 gelijkspeelde tegen Velsen 6.  Opnieuw het genot van een overwinning proeven voor Schagen United ?

  ...