• Na de teleurstellende thuisnederlaag afgelopen zondag tegen Succes 1 , wacht Schagen United 1 komende zondag opnieuw een thuiswedstrijd.  Het vlaggenschip van Dirkshorn is de tegenstander op Groenoord.

   

  Afgelopen seizoen eindigde Dirkshorn 1 op een 7e stek op de ranglijst in de 4e klasse A en was Wilco Gootjes met 11 doelpunten de topscoorder van de ploeg van trainer Jeffrey Androg. Laatst genoemde verliet de club op het laatste moment en Pascal Hamers , die eerder zaterdagclub HCSC uit Den Helder onder zijn hoede had , werd de nieuwe hoofdtrainer. 

  Stan Groenland maakte de overstap van Hollandia T naar Dirkshorn terwijl ook Sem Dekker van Vios W. als versterking werd binnen gehaald. Een 4-tal selectiespelers stopten aan het einde van het vorige seizoen.

  Dirkshorn 1 schreef zich niet in voor het KNVB-bekertoernooi. De 1e competitiewedstrijd op 22 september tegen Succes 1 (!) eindigde voor de manschappen van Pascal Hamers ook teleurstellend. Met een 5-0 nederlaag werd Dirkshorn huiswaarts gestuurd . Afgelopen zondag was Dirkshorn vrijaf in verband met een oneven aantal ploegen in de 4e klasse A zodat REVANCHE op die pittige  nederlaag in Hippolytushoef komende zondag op Groenoord genomen moet worden….

  En Schagen United 1 ?

  Tegen datzelfde Succes 1 afgelopen zondag op Groenoord met een 0-3 eindstand ook een teleurstellend resultaat geboekt en dat betekent ook dat WIJ ons wat graag willen revancheren a.s. zondag tegen Dirkshorn 1…..

  Weet Schagen United 1 komende zondag wel het net van de tegenpartij te vinden ? Gaat het ONS lukken om revanche te nemen om die matige vertoning afgelopen zondag tegen Succes 1 en gaat Dirkshorn 1 daarvan het slachtoffer  worden?

  Om 14.00 uur zal scheidsrechter P. Beijens het beginsignaal laten klinken voor een ongetwijfeld boeiend streekduel terwijl daarvoor de beide Pupillen van de Week vanuit JO10—4  , Cas Komrij  en Noa v.d. Wolfshaar , het goede voorbeeld aan SU zullen geven door de doelman van Dirkshorn het nakijken te geven…En natuurlijk zullen ONZE supporters EN supportsters weer van de partij zijn om hun ploeggie aan te moedigen en te ondersteunen en weet:  SCHAGEN UNITED 1 REKENT OP JULLIE !

   

  Ook Schagen United 2 en Schagen United 3  komen zondag in actie .

  SU 2 speelt om 11.30 uur ook een thuiswedstrijd en wil zich ook revancheren van de nederlaag vorige week tegen VVW 3 en dat zal dan moeten gebeuren tegen vv Bergen 2 !

  SU 3 hoopt juist de goede lijn van vorige week, 4-2 winst tegen Alkmaarsche Boys 3 , a.s. zondag door te trekken in Castricum , waar Vitesse’22 4 de tegenstander is.

  Allemaal veel sportief succes !      

  Sem