• Vrienden van Schagen United

  Wordt ook 'Vriend van Schagen United', de nieuwe 'Club van 100'. Met een jaarlijkse inleg van € 50,- ondersteun je tal van activiteiten binnen de vereniging en kun je hier zelf over meebeslissen. Dit kun je doen als lid, als ouder van een lid of gewoon omdat je de club een warm hart toedraagt. Met jouw steun houden we samen de club actief en bruisend. 

  De vrienden van Schagen United maken het voor alle afdelingen en commissies mogelijk dingen te doen die uit de normale begroting niet te financieren zijn. Zij kunnen voorstellen schriftelijk gemotiveerd kenbaar maken aan het bestuur van de Vrienden van Schagen United.

  De voorstellen worden beoordeeld door het bestuur van de Vrienden van Schagen United en deze worden ingebracht tijdens de bijeenkomsten van de Vrienden van Schagen United, 1 x in het voorjaar, 1 x in het najaar. Uitgangspunten zijn, dat de besteding duidelijk een toegevoegde waarde voor de vereniging en haar leden moet hebben.

  Aanmelden

  Meld je aan via het online aanmeldformulier, kies als eerste de optie 'Vereniging' bovenin het formulier en vink de optie 'Vrienden van Schagen United' aan. Je krijgt snel meer informatie.

  Gerard Roest en Lous Kruijer

  vrienden@schagenunited.nl