• Yes! Schagen United wint de clubmunten actie van de Vomar! Samen echt 1 !

 • De afgelopen periode kon je via de Vomar stemmen met je ontvangen clubmunten op jouw favoriete amateur club in de regio. Dit hebben jullie massaal gedaan! Met een aardig voorsprong zijn we ook winnaar geworden! Fantastisch natuurlijk!  Het jaarbedrag van september 2021 tot en met augustus 2022  van € 950,10.zal nu extra worden gestort in de clubkas. Een mooie aanvulling! Dank iedereen hartelijk voor het scannen van de clubmunten! En natuurlijk de moeite die je doet om de KIK kaart te scannen aan de kassa!

  Met het gewonnen bedrag gaan we ook echt leuke dingen doen! Jouw bijdrage en moeite komt niet “op de grote hoop terecht”. Binnenkort wordt de eerste verassing onthuld om jullie te bedanken! Daarna gaan we sparen voor leuk training en reactie materiaal want de actie loopt echt nog door!  Spaar je mee?

  Uit de gegevens van de Vomar weten we dat we inmiddels 179 gekoppelde kaarten hebben. Dat is heel fors. Belangrijk is dan ook om ze ook echt te scannen bij het afrekenen. Dat is echt de moeite waard! Ook vanaf nu gaat nog steeds 0,5% gratis de clubkas in om mooie en leuke dingen mee te doen! Help mee! Scan die kaart ! En wellicht komt er volgend jaar weer zo’n mooie verdubbel actie aan!

  Heb je nog geen kaart dan doe je als volgt mee:

  Vomar.nl/kik

  Code SU21 

  Of loop langs in de vomar winkel en vraag naar de actie.

   

  Dank! #samenechteen