• Zevenklapper voor Schagen united in Sint Maarten

  25 nov 2019
 • Voor de 9e competitiewedstrijd werd door het vlaggenschip afgelopen zondagmiddag in Sint Maarten aangetreden tegen Sint Boys 1. De ploeg van trainer Jan Loew boekte in de laatste 3 wedstrijden liefst 2 overwinningen en 1 gelijkspel en dat met veel strijd en felheid en Sint Boys had met 9 tegentreffers in de 6 gespeelde wedstrijden een van de minst gepasseerde verdedigingen van de 4e klasse A in huis... We waren dus vooraf gewaarschuwd.

  En dat die waarschuwing door het gehele team goed ter harte werd genomen, bleek al snel.  Vanaf minuut 1 dicteerden wij op sportpark “Bij ’t Hoog” aan de Sportparklaan de wedstrijd en hoewel het eerste doelpunt nog wat op zich liet wachten , bleven we geconcentreerd en met goede aanvallen onze tegenstander bestoken en kon die 1e treffer ook niet uitblijven.  Het was Robbert Jan Klein die de score opende en dat zou de gewiekste aanvaller in de 1e helft nog tweemaal doen terwijl Jacco Sijnsael na een prachtige aanval voor een 0-4 ruststand zorgde.

  Binnen 1 minuut in de 2e helft , was het opnieuw Robbert Jan die zijn 4e goal in deze wedstrijd liet aantekenen terwijl ook Jild Wardenaar en Milan Bakker voor mooie doelpunten zorgden wat een eindstand van 0-7 betekende. Vermeldenswaardig is nog het debuut een 20 minuten voor tijd in het vlaggenschip van de 18-jarige Tyrone Choate , die eigenlijk ook nog had moeten scoren..

  Door de 3-2 overwinning van Con Zelo op koploper FC Medemblik , is de ploeg uit Waarland de nieuwe koploper geworden en laat Con Zelo 1 nu a.s. zondag op Groenoord onze tegenstander zijn…Een TOPduel dus !

  Vanaf a.s. vrijdag is een uitgebreide voorbeschouwing op de site te lezen….