• Niet alleen Schagen United 1 speelt a.s. zondag een belangrijke wedstrijd als KOPLOPER Con Zelo 1 op bezoek komt maar ook Schagen United 2 , KOPLOPER in de reserve 3e klasse A , komt op Groenoord in actie en zal tegen ZAP 3 de leidende positie moeten zien te verdedigen….

  Met slechts 1 nederlaag en liefst 8 overwinningen gaat Con Zelo 1 fier aan de leiding in de 4e klasse A. De ploeg uit Waarland won afgelopen zondag met 3-2 van FC Medemblik en stootte daarmee deze tegenstander van de troon.

  Con Zelo , de ploeg van Bas IJsselstein die aan zijn 2e seizoen als hoofdtrainer bezig is, eindigde afgelopen seizoen met zijn ploeg op een 3e plaats op de ranglijst en behaalde daardoor een periodetitel. In de nacompetitiewedstrijd voor promotie naar de 3e klasse , bleek Winkel met 3-0 te sterk. Aan het einde van het vorige seizoen stopte doelman Marco Houtenbos en kwamen Jordy Onkenhout , overgekomen van Overbos uit Hoofddorp en Flemming Hoekstra die de overstap vanuit Hollandia T. maakte , de Waarlanders versterken.

  De 29-jarige Niels Leegwater is in dit seizoen topscoorder met 12 goals terwijl Ralph Smit 7 doelpunten in de competitie wist te scoren. Con Zelo heeft ook de grootste overwinning van dit seizoen in competitieverband behaald. Op de openingswedstrijd van dit seizoen werd in en tegen Callantsoog een 0-9 zege behaald terwijl Geel Zwart op 27 oktober de eer had om in eigen huis de huidige koploper een 4-3 nederlaag toe te brengen…Gaat dat zondag onze tegenstander opnieuw gebeuren ?

   

  En Schagen United 1 ? Op dit moment op een 4e plaats op de ranglijst terug te vinden met 6 punten achterstand op Con Zelo 1 en dat betekent dat het een wedstrijd gaat worden a.s. zondag van AAN- of Afhaken bij de top van het klassement…WINST is dus geboden…

  A.s. zondag om 14.00 uur zal scheidsrechter TH.W.M. Kortekaas uit Breezand op sportpark Groenoord het beginsignaal laten klinken voor “de belangrijkste wedstrijd van 2019 “ en voordat er hiervoor wordt afgetrapt zullen de Pupillen van de Week , JESSE DIKKEN en MILAN SCHOUTEN, beiden uitkomend in de JO10-1 , de spelers van Schagen United het goede voorbeeld geven door de doelman van Con Zelo het nakijken te geven met de bal , gesponsord door SCHAGEN UNITED FOOTBALL TEAM en natuurlijk hopen spelers en begeleiding dat weer vele SU- supporters EN supportsters aanwezig zullen zijn om hun ploeggie aan te moedigen en te ondersteunen in hun strijd om de 3 oh zo belangrijke wedstrijdpunten en weet:

  SCHAGEN UNITED 1 REKENT OP JULLIE !

   

  Voorafgaand aan de kraker tegen Con Zelo komt Schagen United 2 in actie. Na de mooie 1-5 overwinning vorige week in Zwaag tegen Westfriezen , hebben de mannen van coach Michel Stikfort hiermee tevens de leiding in de competitie overgenomen van VVW uit Wervershoof.

  A.s. zondag is om 11.30 uur op Groenoord ZAP 3 de tegenstander. De ploeg uit Breezand , bestaande uit een flink aantal spelers die in het vlaggenschip van de club destijds hun sporen zeker hebben verdiend , heeft een achterstand van slechts 2 wedstrijdpunten op ons dus kan ook van deze wedstrijd van een “KRAKER “worden gesproken en dat betekent ook dat zij hierbij steun van supporters en supportsters zeker kunnen gebruiken dus ook bij deze wedstrijd geldt:  SCHAGEN UNITED 2 REKENT OP JULLIE !!  Tot zondag !